Geeksphone Revolution: první uniklý snímek dual-bootu

Geeksphone Revolution: první uniklý snímek dual-bootu
2014-01-21T10:00:55+02:00
• 21. 1. 2014

Doposud známý výrobce chytrých telefonů se systémem Firefox OS momentálně připravuje další zařízení do svého portfolia, jehož oficiální snímek začal kolovat po internetu. Španělská společnost Geeksphone chystá v tomto roce představit telefon s názvem Revolution, který překvapí jak nadprůměrnou výbavou, tak budoucí majitelé budou mít v základu na výběr ze dvou platforem.

Geeksphone Revolution

Plánovaná novinka nesoucí název Revolution se dočká 4,7palcového IPS displeje s QHD rozlišením 540 × 960 pixelů. Hardwarovou stránku zajistí dvoujádrový procesor Atom Z2560 od Intelu taktovaný na 1,6 GHz. Zadní část by měla vyplňovat baterie o velikosti 2 000 mAh společně s 8megapixelovým senzorem fotoaparátu.

Telefony s platformou Firefox OS jsou význačné slabšími prvky, což zde můžeme konečně zpozorovat menší posun kupředu. Uživatelé v úvodním bootu dostanou na výběr ze dvou systému, a to nově z Androidu a samozřejmě zaběhnutého Firefoxu OS. Nakonec velkou neznámou je datum oficiálního představení na mobilní trh, i když se v následném prodeji mají objevit dvě barevné varianty – černá, bílá.

Zdroj: mobilegeeks.de

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat