Alcatel OneTouch 8HD: Tabletová novinka pro náš trh

Alcatel OneTouch 8HD: Tabletová novinka pro náš trh
2014-01-23T10:00:55+02:00
• 23. 1. 2014
1

Český a slovenský trh se může těšit na netradiční druh zařízení, jejichž celkový počet v nabídce čínské společnost Alcatel byste s lehkostí napočítali na prstech obou ruk. Jedná se tentokrát o tablet s názvem HD8, zapadající samozřejmě do modelové řady OneTouch.

Alcatel OneTouch 8HD

Zařízení s rozměry 202,3 x 154,4 x 9,5 mm má 8palcový IPS displej s rozlišením 1024 x 768 pixelů. Nad ním najdeme VGA kamerku pro uskutečnění videohovorů. Výkonnostní stránku zajišťuje dvoujádrový procesor taktovaný na 1,6 GHz včetně 1GB operační pamětí RAM. V základu uživatelé najdou 4GB interní paměť, kterou rozšíří o dalších 32 GB pomocí paměťové microSD karty.

Hmotnost dosahuje na 450 gramů, přičemž záda vyplňuje baterie o velikosti 4 150 mAh a fotoaparát s pouze 2megapixelovým rozlišením. Uživatelským prostředím bude doprovázet systém Android ve verzi 4.1 Jelly Bean. Nakonec výbavu uzavírá WiFi modul spolu s Bluetooth. Doporučená prodejní cena byla stanovena na 3 690 Kč, respektive 136,90 euro s DPH.

Alcatel OneTouch 8HD (1)Alcatel OneTouch 8HD (2)

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Mě by zajímalo, proč mají výrobci snahu označovat zařízení jako HD i přesto, že displej rozhodně HD rozlišením nedisponuje…dal bych jim za to pokutu za klamání zákazníka!

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat