Acer Tab 7 – levněji už to nejde

Acer Tab 7 – levněji už to nejde
2014-01-15T09:00:53+02:00
• 15. 1. 2014

Acer Iconia Tab B1 nebude tím posledním v řadě mezi nejlevnějšími tablety v portfoliu tchajwanského výrobce, neboť společnost dokázala u tabletu s názvem Tab 7 srazit prodejní cenu pod stodolarovou hranici. Cenově dostupná novinka byla odhalena v Čině, kde bude pravděpodobně startovat její oficiální prodej.

Acer Tab 7

Acer Tab 7 nabídne 7palcový displej, zaujímající rozlišení 600 x 1024 pixelů. Tělo při tloušťce 9,9 mm dosahuje na hmotnost 289 gramů. O výkon se postará procesor se dvěma jádry na architektuře Cortex-A9 taktovaný na 1,5 GHz, 1GB operační paměť RAM společně s 8GB interní pamětí. Softwarovou výbavu zajišťuje Android ve verzi 4.2 Jelly Bean.

Zadní část vyplňuje kromě 3000mAh baterie také 1,9MPx fotoaparát, zatímco vpředu byla dosazena pouze VGA kamerka pro videohovory. Mezi ostatní specifikace si našlo cestu WiFi 802.11 se standardy b/g/n, Bluetooth, microHDMI a microSD. První kusy jdou do prodeje za cenu 99 dolarů (tj. v přepočtu 1 983 Kč), i když o jejich mezinárodní dostupnosti nepadla zatím žádná zmínka.

Zdroj: unwiredview.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat