Samsung v roce 2013 prodal 40 milionů tabletů

Samsung v roce 2013 prodal 40 milionů tabletů
2013-12-31T11:40:45+02:00
• 31. 12. 2013

Na speciálním kongresu pro analytiky konaném minulý měsíc společnost Samsung prezentovala číslo očekávaného prodeje tabletů za uplynulý rok, jenž by mělo překročit hranici 40 milionů. S dnešním posledním dnem v roku se nakonec jihokorejský Samsung rozloučí s úspěchem a to jen díky tomuto poslednímu čtvrtletí.

Samsung-Logo-645px

Podle prvních výsledků za poslední čtvrtletí společnost Samsung dokázala prodat 12 milionů tabletů, čímž prorazila hranici 40 milionů prodaných zařízení za rok 2013. Největší podíl na úspěchu má údajně model Galaxy Note 10.1 2014 Edition, kterému nejvýrazněji vzrostla prodejnost. Dále ruku k dílu přiložil i Galaxy Tab 3 7.0, rozdávaný některými prodejci takřka zdarma jako dárek k nákupu nebo při podpisu smlouvy u vybraných mobilních operátorů.

Do roku 2014 bude jihokorejský výrobce vstupovat s daleko větší překážkou, kterou si stanovil na 100 milionů prodaných tabletů. K překousání tak velkého sousta má pomoci celá řada očekávaných tabletů v Lite verzích a chystaný Galaxy Note Pro. Vše v rukou budou mít prodejní ceny ve spojení se správně nastavenou marketingovou strategií, což v konečném výsledku může dovést největšího světového výrobce ke 100 milionovému cíli.

Zdroj: gforgames.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat