Nokia BH-121: nový NFC headset ve stylu Lumia

Nokia BH-121: nový NFC headset ve stylu Lumia
2013-12-11T11:00:07+02:00
• 11. 12. 2013

Velice chytrý doplněk k vašemu telefonu představila finská Nokia, která zřejmě chce svým zastáncům ušetřit vytahování zařízení z kapsy během poslechu hudby. Jeho konstrukce může většině z vás připomínat hudební přehrávač iPod Shuffle od kalifornského Applu, a to včetně dostupných barevných variant, které jsou celkem čtyři.

Nokia BH-121

Základová stanice pro sluchátka s označením BH – 121 dosahuje minimálních rozměrů, což přesněji znamená 39 x 39 x 12 mm. Tělo disponuje klipem pro zachycení na oděv, 3,5mm jackem na sluchátka, tlačítky pro ovládání hovorů, přehrávaní hudby a regulací hlasitosti. Pro spárování zařízení slouží Bluetooth nebo NFC technologie, které navíc doprovází pokročilé funkce HFP/HSP anebo A2DP/AVRCP profily.

Ačkoliv není udána přesná výdrž tohoto příslušenství, tak ji lze sledovat přes LED indikátor či přímo v telefonu přes aplikaci Live Tile. Barevné sladění výrobce vyřešil výrobou v totožném provedení, jako jsou telefony Lumia, čili modré, červené, černé a žluté. Prodejní cena BH – 121 začíná na 39 eurech (tj. v přepočtu 1 070 Kč bez daně a dalších poplatků), přičemž součástí balení jsou také in-ear sluchátka typu WH – 208.

BH-121 Nokia BH-121 - sluchátka

Zdroj: conversations.nokia.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat