Moto Maker v „tištěné podobě“ video

Moto Maker v „tištěné podobě“ [video]
2013-12-20T10:00:08+02:00
• 20. 12. 2013

Motorola představila novou reklamu na svůj telefon Moto X a jeho možnosti přizpůsobení v rámci Moto Makeru. Moto Maker je webová stránka, kde si lze přizpůsobit smartphone Moto X – barvy konstrukce, materiál nebo i vlastní text na zádech mobilu. Již v lednu se objeví v časopisu Wired netradiční reklama, která přiblíží tyto možnosti.

Celostránková reklama v časopise obsahuje sadu tlačítek s barvami, které po stisku změní zabarvení telefonu. O celou funkčnost se starají LED diody, baterie a daná tlačítka. Technologické společnosti většinou v dnešní době inzerují na internetu, Motorola se chce ale touto reklamou zacílit na technicky zdatnější čtenáře časopisu Wired v Chicagu a New Yorku.

Prodejní čísla Moto X nejsou oslňující, ale na druhou stranu jsou do určité míry pochopitelná. V poslední době se zaměřuje pozornost na levnější model Moto G, který má nakročeno k celosvětovému úspěchu, ale vše záleží na dostupnosti. Zatím je k dispozici jen na některých trzích.

Zdroj: pocket-lint.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat