Huawei si zaregistroval značku PhoPad

Huawei si zaregistroval značku PhoPad
2013-12-09T12:30:58+02:00
• 9. 12. 2013

Čínská společnost Huawei pravděpodobně připravuje další nové zařízení, jehož rozměry se blíží spíše tabletu než chytrému telefonu. Nasvědčuje tomu provedená registrace označení, která byla odtajněná ve Spojených státech, což může především znamenat jeho představení na chystaném veletrhu CES v Las Vegas, který začíná už začátkem nového roku.

huawei-logo

Jedním z prozatím neohlášených zařízení může být model Huawei PhoPad, jelikož právě název PhoPad si výrobce nechal zaregistrovat u amerického úřadu. Mohlo by se tak jednat o další přírůstek vedle 6,1palcového Ascendu Mate uvedeného právě na loňském veletrhu CES, ale také lze očekávat konkurenta pro Asus Padfone honosícího se dokonce 7palcovým displejem nebo připravovanou Xperia Z Ultra od Sony s 6,4palcovým displejem.

Huawei PhoPad

Z výpisu u USPTO (United States Patent and Trademark Office) vyplývá, že jej výrobce bude využívat u mobilního telefonu a tabletového počítače. Zajímavostí na závěr je zmínění označení PhoPad v jednom příspěvku od Martina Anderssona na sociální síti Google+, a to 7. ledna 2013 u fotografie s Ascendem Mate.

Huawei Google+

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat