Polaroid Kids Tablet 2: Druhé pokračování tabletu pro děti

Polaroid Kids Tablet 2: Druhé pokračování tabletu pro děti
2013-11-09T08:00:28+02:00
• 9. 11. 2013
1

Dětské osazenstvo se dočkalo druhého pokračování úspěšného tabletu od společnosti Polaroid. Představená novinka nese název Kids Tablet 2 a nejvýraznější změnou prošla hardwarová výbava tabletu, u které můžeme najít lepší procesor, vyšší paměť RAM nebo novější verzi operačního systému.

Polaroid Kids Tablet 2

Jeden z nejčastějších dárků k letošním Vánocům bude bez pochyby ve většině domácností nějaké chytré zařízení. Samotní výrobci se v poslední době začínají zaměřovat i na děti, u nichž přizpůsobené tablety můžou velmi interaktivním způsobem rozvíjet logické myšlení a navíc období Vánoc jim přináší větší tržby. Nový Polaroid Kids Tablet 2 v čele vyplňuje 7palcový kapacitní displej s HD rozlišením (1024 x 600 pixelů).

O výkon se stará dvoujádrový procesor s taktem 1,6 GHz založený na architektuře Cortex-A9, 1GB operační paměť RAM a 8GB vnitřní paměť rozšiřitelná díky slotu na paměťovou microSD kartu. Děti uvnitř doprovází operační systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean doplněný o více než 70 předinstalovaných aplikací a elektronických knih pro děti od Cartoon Network, Disney nebo Marvel.

Ostatní specifikace zahrnují přední kamerku, zadní fotoaparát nebo Wi-Fi modul. Zařízení pořídíte za 149 dolarů, což v přepočtu vychází na 2 991 Kč bez daně a dalších poplatků za pořízení.

Zdroj: talkandroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Jiří Štědroň

9. 11. 2013, 9:28

HD rozlišení???

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat