Lenovo odhalilo nový model S650

Lenovo odhalilo nový model S650
2013-11-16T16:00:40+02:00
• 16. 11. 2013

Po zveřejnění úspěšných finančních výsledků čínská společnost Lenovo nezahálí a představuje mobilní novinku ve vyšší třídě chytrých telefonů, jejichž prodejní ceny se snaží místní výrobci záměrně držet na velmi nízké hranici pro udržení stálé klientely. Jedná se o zařízení s číselným označením S650 a zásluhou výbavy může být dostatečným konkurentem pro většinu v určeném segmentu mobilního trhu.

Lenovo S650

Lenovo S650 přední část zarámoval sklem Gorilla Glass od Corningu, pod nímž se skrývá 4,7palcový displej zaujímající qHD rozlišení. O výkon se stará čtyřjádrový procesor MT6582 od Mediateku s frekvencí 1,3 GHz, 1GB operační paměť RAM nebo 8GB interní paměť. Výrobce příliš estetickými prvky neplýtval, ale spíše opět vsadil na vzhled známý u modelové řady Vibe, nicméně tentokrát alespoň stojí za zmínku 8,7mm tloušťka těla.

Zatímco čelo zařízení zabírá 3megapixelová kamerka pro videohovory, v zadní části najdete 8megapixelový fotoaparát spolu s 2000mAh baterií. Jak je zvykem u čínských modelů,  samozřejmostí je podpora funkce dual-SIM. Oficiální prodej byl zahájen právě tento týden, a to za cenu 1499 jüanů (tj. v přepočtu 4 956 Kč bez daně a dalších poplatků).

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat