Themer – změna androidího prostředí jedním kliknutím

Themer – změna androidího prostředí jedním kliknutím
2013-10-14T06:59:00+02:00
• 14. 10. 2013

Je to již pár týdnů, co světlo světa (nebo spíš Google Play) spatřila aplikace Themer.  Aplikace má veliký potenciál pro to, aby se stala jednou z nejpoužívanějších aplikací, které umožňují změnu uživatelského prostředí Androidu. A v čem je vlastně aplikace výjimečná?

Screenshot_2013-10-13-13-38-21 Screenshot_2013-10-13-14-04-38

Jednou z hlavních předností Androidu je to, že každý uživatel si může přizpůsobit prostředí podle svého gusta. Na Google Play se nachází několik zajímavých launcherů, pomocí kterých můžete z vašeho zakoupeného zařízení udělat úplně jiné.

Když chcete upravit uživatelské prostředí, kromě launcheru potřebujete použít několik widgetů, sad ikon a dalších balíčků, aby to vypadalo přesně tak, jak si přejete. Themer oproti tomu dbá na to, aby se uživatel nemusel o tyto věci starat. Vývojáři chtějí aplikaci, kterou nainstalujete, spustíte a používáte. Na výběr máte z několika předdefinovaných témat, která obsahují vše zmíněné.

Prozatím se jedná o beta-verzi, tudíž musíte prvně získat kód, pomocí kterého budete moci launcher používat. Až jej obdržíte, stačí aplikaci spustit a zvolit téma, které se vám líbí. Poté se téma stáhne a spustí. Následně musíte Themeru určit, jaké nainstalované aplikace má s jednotlivými ikonami používat. Aplikace si následně vaši volbu zapamatuje a příště se již neptá. Kromě toho máte v nastavení řadu možností, pomocí kterých si můžete témata dále přizpůsobovat.

Výhodou je, že se nemění uživatelské prvky, které z Androidu znáte. Například ikony při delším stisknutí můžete libovolně přesouvat nebo mazat. V případě, že budete chtít upravovat některé widgety, budete je muset nejdříve odemknout. Pěkná je možnost vyexportovat vlastní téma a pochlubit se veřejnosti. A v případě, že se vám vámi zvolené téma nelíbí, si můžete stáhnout jiné, nebo prostě používat defaultní launcher.

Screenshot_2013-10-13-13-49-30 Screenshot_2013-10-13-14-04-54

Screenshot_2013-10-13-13-43-39 Screenshot_2013-10-13-13-40-48

I přes to, že se jedná o beta-verzi aplikace, vývojáři z MYCOLORSCREEN udělali launcher zcela odlišný od těch, které jsou zatím dostupné. I přes to, že jsem při používání narazil na pár bugů, aplikace se dá docela bez větších problémů používat. V budoucnu se jistě dočkáme ještě lepší optimalizace pro více zařízení a více témat.

logo-app Themer: Launcher, HD Wallpaper MYCOLORSCREEN Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat