Tablet Lumia 2520 opět na scéně. Tentokrát cena a datum uvedení pro Verizon

Tablet Lumia 2520 opět na scéně. Tentokrát cena a datum uvedení pro Verizon
2013-10-14T15:24:00+02:00
• 14. 10. 2013

Kolem prvního tabletu od finské Nokie je v poslední době stále živo. Před pár dny jsme vás informovali o uniklém renderu, který zachycoval novou Lumii v modré barvě. Dnes tu pro vás máme několik dalších informací, které mají popisovat verzi určenou pro amerického operátora Verizon. Nechybí cena ani datum uvedení.

nokia_sirius_tablet_1

Informace, které údajně pocházejí z důvěryhodného zdroje, napovídají, že tablet ve „Verizon verzi“ přijde s vnitřní pamětí 32 GB (+ případná microSD karta), podporou LTE, čtyřjádrovým procesorem Qualcomm 8974 nebo 10,1 palcovým IPS Full HD displejem s technologií ClearBlack. Zadní kamera nabídne rozlišení 6,7 MPx a optiku Carl Zeiss. Tablet prý bude dostupný v černé, respektive červené barvě. Není však jasné, jestli jde o červeno-černou kombinaci nebo dvě samostatné varianty. Operačním systémem je samozřejmě Windows RT v čerstvé verzi 8.1.

2520_cy

V prodeji by měl být od 17. nebo 18 listopadu za cenu 499 dolarů (cca 9400 korun). Nutno připomenout, že toto všechno se týká verze pro operátora Verizon. I pro nás jsou však tyto informace důležité z toho důvodu, že co do specifikací se tablet pravděpodobně do „volného prodeje“ příliš nezmění. Samozřejmě minimálně nabídka barevných variant bude širší. Červená je korporátní barva Verizonu, a proto se v jejich nabídce zřejmě objeví pouze ta. I okolo barev se objevilo v posledních dnech několik informací. Na Twitteru se totiž objevil obrázek zachycující několik barevných variant, ale jeho pravost brzy popřel známý a důvěryhodný zdroj @evleaks. Naopak podpora LTE zřejmě nebude samozřejmostí, a to zvláště ve střední Evropě, kde bychom ji logicky ani nevyužili.

Pokud nepřijdou další uniklé informaci či fotografie, nyní už nezbývá než čekat do 22. října, kdy má být tablet představen na konferenci společnosti Nokia v Abú Dhabí.

Zdroj: wpcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat