Samsung dodal během měsíce 5 milionů kusů Galaxy Note 3

Samsung dodal během měsíce 5 milionů kusů Galaxy Note 3
2013-10-31T11:52:56+02:00
• 31. 10. 2013
1

Je to zhruba měsíc, co Samsung uvedl do prodeje v 58 zemích další, v pořadí již třetí, smartphone z řady Galaxy Note. Note 3 se začal prodávat 25. září a v tento den si jej mohli zakoupit i zájemci v České republice.

CEO společnosti JK Shin včera uvedl, že společnost od uvedení dodala úctyhodných 5 milionů kusů tohoto smartphonu, který si vyzkoušel i kolega z redakce, Ondra Božek. Jeho dojmy si můžete přečíst v jeho recenzi.

galaxy_note_3

Samsung obvykle nedává přesné informace o tom, kolik zařízení bylo prodáno koncovým spotřebitelům, a proto toto číslo nevypovídá o skutečných prodejních výsledcích. Každopádně to poukazuje na obrovský zájem o Note 3 a zároveň získáváme srovnání s úspěšností předchozího modelu Galaxy Note 2, který potřeboval pro dosažení stejného čísla o měsíc déle.

Galaxy Note 3 poráží i konkurenci právě díky možnostem, které přináší skrze S Pen a aplikace, které jsou pro jeho použití určeny. Konkurence jako například Sony či HTC se snaží odpovědět modely Xperia Z Ultra či  HTC One Max, nicméně zájem o ně není tak veliký jako o Note 3.

Společnost Samsung si od Note 3 hodně slibuje už jen proto, že uvedení a prodej vlajkové lodi Galaxy S 4 tak úplně nesplnilo očekávání. Zhruba před týdnem společnost oznámila, že dodala přes 40 milionů kusů Galaxy S 4, což je slušný výsledek, nicméně očekávání společnosti nenaplňuje a proto se rovněž urychlují přípravy na další model Galaxy S 5.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Docela slušny číslo mno…note 3 se mě líbí :)

KOUKNĚTE SEM http://www.hraj.to/soutez/?ref=7551

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat