Hike předvedl model X1D s Full HD

Hike předvedl model X1D s Full HD
2013-10-31T07:13:11+02:00
• 30. 10. 2013
2

Čínská společnost Hike přivítala do svých řad nový přírůstek s označením X1D. Toto zařízení s nadprůměrnou cenou potěší zejména ty, kteří hledají designově povedený telefon poháněný výkonnými součástkami nebo nabízející kvalitní displej. Kromě toho také může většinu potěšit vylepšený fotoaparát a celá řada technologií.

Hike X1D

Hike X1D v úvodu nepotěší nevyjímatelnou baterií či absencí slotu na paměťovou SD kartu. Hardwarová stránka nabízí čtyřjádrový procesor MT6589T od MediaTeku taktovaný na 1,5 GHz, 2GB operační paměť RAM a 32GB interní paměť na uživatelská data. Mezi dalšími specifikacemi následně narazíte na podporu technologií, jako je NFC, OTG, HDMI a MHL.

Hike X1D - zařízení

Zadní část především zaujme 13megapixelovým fotoaparátem s dvěma přisvětlovacími LED diodami, jehož objektiv dokáže zabrat až 88 stupňů. Naopak čelní část nese 5megapixelovou kamerku pro videohovory.

Hike X1D - vlastnosti

Výrobce do zařízení přidal vlastní uživatelské rozhraní, které nabízí více funkcí u fotoaparátu a některé z nich jsou například hlasová aktivace fotoaparátu, Hike SLR pro práci s RAW snímky nebo Hike fast pass pro rychlý přenos velkých souborů. V prodeji se novinka ukáže během několika následujících týdnu za cenu 1 999 jüanů (tj. v přepočtu 6 113 Kč bez daně a dalších poplatků).

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Dalibor Pencik

31. 10. 2013, 15:20

zapomněli jste zmínit 5ti palcový 1080p LTPS display. :-)

Antonín Horňáček

31. 10. 2013, 17:32

Ano, máte pravdu a omlouvám se. :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat