Google Play Hudba konečně v České republice

Google Play Hudba konečně v České republice
2013-10-01T01:05:33+02:00
• 1. 10. 2013
2

V červenci tohoto roku se pohnuly ledy a dočkali jsme se Google Play Knih v České republice. Stále ale čekáme, až první česká nakladatelství začnou publikovat svůj obsah přes tuto googlí službu. Dnes nás Google mile překvapil a spouští prodej hudby v naší malé zemi.

googleplay-music

Tato novinka opět přichází bez předchozího varování, ale mnozí si během celého dne mohli všimnout zvláštního chování aplikace Google Play. Někteří vykonané mikrozměny naprosto ignorovali a vše přisuzovali nějaké chybičce. A pak je zde část českých uživatelů (drtivá většina), která nepostřehla žádnou změnu. A nyní máme jedinečnou možnost si zakoupit jakoukoliv skladbu.

Veškeré nákupy můžete provést skrze svá Android zařízení. Verze pro počítače je dostupná na adrese play.google.com/store/music. Všechna hudba kterou zakoupíte se automaticky objeví ve vaši knihovně. Ta je dostupná skrze aplikaci Play Music nebo na webu play.google.com/music/listen.

logo-app Hudba Google Play Google Inc. Zdarma ANDROID

K dipozici je hudba z celého světa. Kupovat můžete nejnovější hity od Coldplay, české hity od Jarka Nohavici nebo řecké dovolenkové songy. Nabídka je doopravdy široká.

Pokud se ptáte na Google Play Music All Access, tak vás nezklameme. Tato služba je ode dneška také dostupná. Při objednání do 15. listopadu zaplatíte měsíčně 129 Kč, pak cena vzroste na 149 Kč. Služba Google Play Music bude dostupná během nočních hodin.

Screenshot_339

A co nás tento rok ještě v podání českého Googlu čeká? Naše zdroje mluví i o dalších novinkách, ale prozatím se jedná o slabé spekulace. S největší pravděpodobností se letos dočkáme prodeje zařízení v obchodu Play. Ale to už je jiný příběh…

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Na prvni mesic je sluzba zdarma…pote se mi zacne automaticky odecitat z uctu 129,- mesicne? Nebo to pujde zrusit kdyz to treba nevyuziji?

Přemysl Vaculík

VIP 1. 10. 2013, 7:13

Půjde to zrušit.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat