Acer představil nový Liquid Z3

Acer představil nový Liquid Z3
2013-10-07T08:00:26+02:00
• 7. 10. 2013

Snahu udržet si pozici na mobilním trhu dává najevo společnost Acer novým telefonem do modelové řady Liquid. Zařízení s přívlastkem Z3 se stává dalším nástupcem svého stejnojmenného předchůdce. Výbavou bude opět mířit do základní třídy, kde jej hlavně ocení nenároční uživatelé hledající cenově dostupný telefon.

Acer Liquid Z3

Tělo při hmotnosti 120 g dostalo rozměry 109 x 60 x 10,4 mm. Úhlopříčka displeje vyrostla do šířky 3,5 palce při rozlišení 320 x 480 pixelů a hustotě 165 ppi. Výkon udržuje dvoujádrový procesor s taktem 1 GHz, 512MB operační paměť RAM společně s 4GB interní pamětí rozšiřitelnou díky přítomnému slotu na paměťovou microSD kartu až o 32 GB. Záda doplňuje 3,15megapixelový senzor fotoaparátu a baterie o velikosti 1500 mAh.

Softwarovou výbavu uzavírá operační systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean. Mezi ostatní specifikace lze zařadit WiFi, Bluetooth 3.0, FM rádio, GPS, A-GPS, podporu dual-SIM, proximity senzor nebo akcelerometr. Nakonec dostupnost na mezinárodním trhu není prozatím známa, jelikož přednost nejprve dostanou trhy v Číně a Tchajwanu. Liquid Z3 bude možné zakoupit v černé, bílé, růžové nebo žluté variantě za cenu pohybující se kolem 100 eur (tj. v přepočtu 2 557 Kč) bez daně a dalších poplatků.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat