Zopo chystá 2. generaci modelu C2 s osmi jádry

Zopo chystá 2. generaci modelu C2 s osmi jádry
2013-09-13T01:41:07+02:00
• 9. 9. 2013

K dnešnímu dni již několik čínských producentů oznámilo výrobu zařízení, o jehož výkon se bude starat v nedávné době představený MediaTekem procesor s osmi jádry. Zatím neznáme kompletní výsledky benchmarků a ani spotřebu energie, ale již zanedlouho se objeví větší množství modelů, které budou lákat na 8 jader. Jedním z nich bude další generace Zopo C2.

Zopo C2 2. gen. - nákres

Konkrétně se bude jednat o procesor MT6592 od MediaTeku. Oproti čtyřjádrovému procesoru MT6589T samotná cena vzroste o pouhých 30 juanů (tj. v přepočtu 96 Kč), což ve výsledku skoro nebude znát na prodejní ceně. Podle uniklého nákresu lze usuzovat, že zařízení bude velmi podobně v porovnání se současným modelem.

Pouze zadní část je zúženější, tenčí, hranatější a ve středu mírně stoupá. Co se týče specifikací, tak můžeme očekávat 5palcový displej s Full HD rozlišením, 13megapixelový senzor fotoaparátu a zmiňovaný osmijádrový procesor MT6592 od MediaTeku. Nakonec další informace lze očekávat v následujících týdnech, jelikož oficiální představení by mělo proběhnout ke konci tohoto roku.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat