Mírně měníme web a spouštíme Věrnostní program

Mírně měníme web a spouštíme Věrnostní program
2013-09-01T12:42:20+02:00
• 1. 9. 2013
13

Už to bude skoro rok, co jsme začali působit na vlastní webové adrese. Pokud jste pozorní, tak jste si zřejmě všimli, že web prošel menší proměnou. Největším novinkou je přepracované menu, kde nyní najdete ikony u každé položky, ale to jen drobnost oproti změně ve funkcionalitě.

Doposud jsme požívali na rozbalení jednotlivých kategorií JavaScript, ale nyní vše obsluhuje CSS. Výsledek je především znát na rychlosti a spolehlivosti. Pozornější si ale všimli, že máme upravené písmo. Doufáme, že se vám nyní budou číst články ještě pohodlněji.

dfg

Tyto novinky jsou jen menším bonusem k dnešnímu uvedení zcela nové sekce. Skoro před rokem jsme vám představili naši vlastní aplikaci pro systém Android, která není jen obyčejnou čtečkou webu. Například využívá push notifikace, díky kterým jste neustále v obraze a o každém článku se dozvíte okamžitě. Vyhledávání, komentování a sdílení se samozřejmostí, ale nabízí něco navíc.

Pokud si zakoupíte předplatné, tak vám z aplikace Dotekománie zmizí reklama, se kterou se následně nesetkáte ani na webových stránkách po přihlášení. Navíc se vám zpřístupní možnost ukládání článků do mobilního zařízení – offline mód. Třešničkou na dortu je možnost čtení článků v předstihu, takže nemusíte čekat, až vyjdou pro všechny.

logo-app Dotekománie.cz Brightify Zdarma ANDROID

Mnoho našich čtenářů se již rozhodlo podpořit nás skrze předplatné. Někteří se rozhodli pro měsíční a jiní pro roční formu, kde navíc získají 2 měsíce zdarma. Ceníme si této důvěry a hledali jsme způsob, jak předplatitele odměnit. Měli jsme na výběr z několika možností, ale nakonec jsme se rozhodli pro spuštění věrnostního programu.

Věrnostní program

Pokud tedy máte zaplacené předplatné, tak jste si zřejmě všimli menší změn v levém sloupci, kde najdete box s informacemi o vás. Hvězdička za jménem znamená, že máte aktivní předplatné. Níže najdete datum, do kdy platí. Novinkou je odkaz „Věrnostní program“. Čas od času se vám pod tímto odkazem objeví nějaký bonus, který jsme zařídili speciálně pro vás.

Screenshot_216

Právě na dnešek jsme si pro vás něco připravili. Stačí kliknout na odkaz „Věrnostní program“ a využít svou odměnu. Samozřejmě si vše důkladně přečtěte, než využijete bonus. Postupem času se budeme neustále snažit, aby zde na vás čekalo nějaké milé překvapení.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Petr Kosáček

1. 9. 2013, 14:36

Zdravim, nainstaloval jsem si aplikaci na mobil a když se chci přihlásit, tak mi vyskočí přihlašovací okno, ale do políček pro email a heslo nejde nic napsat. Aplikaci mám i v tabletu a tam se přihlásím normálně. Nevíte co s tím?

Přemysl Vaculík

VIP 1. 9. 2013, 14:36

Mohu hádat? Máte nějaké HTC, že?

Petr Kosáček

1. 9. 2013, 14:40

Úplnej David Copperfield.
HTC One X

Přemysl Vaculík

VIP 1. 9. 2013, 14:41

S HTC bojujeme pěkně dlouho. Snažíme se řešit tento problém, ale HTC zasahuje do systému neuvěřitelně a mění to, co není potřeba. Následně to způsobuje problémy. Pokusíme se to opravit, ale je to hodně náročné.

Petr Kosáček

1. 9. 2013, 14:43

Díky za odpověď.

Jan Gruncl

2. 9. 2013, 8:54

Přihlášení přes Google Play Services je také rozbité? Možná by ještě stálo za pokus použít OAuth v AQuery.

Radek Benes

4. 9. 2013, 19:00

Už by to fatk chtělo, říkal jsem to už před několika měsíci….a přícházím o funkce a Vy o peníze :)

Přemysl Vaculík

VIP 4. 9. 2013, 19:06

Zkusíme zařadit G+ přihlášení, ale nevíme, jak na to budete reagovat.

Radek Benes

4. 9. 2013, 19:16

nevidím problém, jaký je rozdíl mezi G+ a přihlášením pře Google účet? Stejně to je jednotné, ne? Hlavní, je, aby to fungovalo :)

Fany VanDaal

1. 9. 2013, 13:00

Hodně, opravdu hodně mi vadí, že se lze přihlásit pouze pomocí fb či g+ účtu. Nevidím sebemenší důvod tyto účty s vámi sdílet. A asi nebudu jediný, komu to vadí… Takže smůla… Nejen pro mne, ale i pro vás…

Richard Néveri

1. 9. 2013, 13:05

Nemyslím si, že by bola veľká šanca na to, aby z toho niečo chalani mali kvôli pravidlám API z fb alebo g+… A keď sa s nimi bojíš niečo zdielať, na tvojom mieste by som bol pos*atý zdielať niečo s facebookom alebo podobne…

Chalani pekne, držím palce naďalej, máte fajn články nie iba preklady to sa cení.

Karel Havlas

1. 9. 2013, 12:52

sice mám jen měsíční předplatné, ale ukazuje mi to, že nemám na věrnostní program nárok

Přemysl Vaculík

VIP 1. 9. 2013, 13:04

Zkuste nyní vyzkoušet.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat