Společnost Sony a Bison & Rose zahájily spolupráci

Společnost Sony a Bison & Rose zahájily spolupráci
2013-09-06T09:30:23+02:00
• 6. 9. 2013

Společnost  Sony a agentura Bison & Rose dnes zahájily spolupráci v oblasti korporátní a produktové komunikace. Agentura Bison & Rose bude mít za úkol posílit povědomí o značce Sony,  dále posílit komunikační podporu produktových řad z oblasti spotřební elektroniky a zajistit agendu testovaných produktů a kompletní zajištění vztahů s médii v České republice.

sony

 

Agentura Bison & Rose byla jedním ze šesti účastníků tříkolového výběrového řízení, které probíhalo od začátku července tohoto roku. „Společnost SONY si vybírala z celkem šesti agentur, mezi nimiž byly zejména agentury zabývající se dlouhodobě komunikací největších značek v oblasti spotřební elektroniky,“ uvádí Soňa Uhrová, Brand Communication Specialist pro Českou a Slovenskou republiku, a dodává: „Bison & Rose mají bohaté zkušenosti s produktovou a korporátní komunikací a mají prokazatelné výsledky v lifestylových médiích. Od roku 2012 pracují na komunikaci mobilních telefonů a tabletů pro divizi Sony Mobile a my toto sjednocení PR aktivit v rámci značky SONY vítáme.“

O společnosti Sony:

Sony je přední celosvětový inovátor v oblasti výrobků audio, video, komunikačních a informačních technologií jak pro soukromé spotřebitele, tak i pro profesionální trhy. Jméno Sony má dobrý zvuk díky audiovizuálním výrobkům, jako je televizor BRAVIA™ LCD s vysokým rozlišením (HD), digitální fotoaparát Cyber-shot™, kamkordér Handycam®, digitální zrcadlovka „α“ („Alfa“) nebo MP3 přehrávač Walkman® a dále osobní počítače VAIO™ a profesionální HD vysílací zařízení, které využívá zejména technologii XDCAM® HD. Společnost nabízí v oblasti vysokého rozlišení kompletní hodnotový řetězec a díky své činnosti na poli spotřební elektroniky, hudby, záznamu a přenášení obrazu, her a online zařízení je Sony jednou z předních světových značek pro digitální zábavu. Po celém světě zaměstnává na 170 000 pracovníků.

O společnosti Bison & Rose:

Bison & Rose poskytuje své služby mimo jiné v oblasti korporátní komunikace, produktového PR nebo krizové komunikace, a to jak v ČR, tak na evropských trzích. Klienti Bison & Rose se rekrutují z finančního sektoru, průmyslu, dopravy, stavebnictví, farmacie, ICT či veřejného sektoru.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat