Ramos uvede tablet s procesorem Intel Clover Trail+

Ramos uvede tablet s procesorem Intel Clover Trail+
2013-09-12T20:22:30+02:00
• 12. 9. 2013

Oficiální zprávy ze zahraničí hovoří o tom, že čínská společnost Ramos dnes představí veřejnosti tablet, který bude postavený na procesoru Clover Trail+ od Intelu. Tato akce by se měla uskutečnit v Pekingu, kde je výrobce řazen mezi jedničky na trhu. Ačkoliv první představení nových produktů proběhlo již minulý měsíc, tak Ramos si nechal eso v rukávu až pro samostatnou událost v září a zřejmě odkryje výkonný tablet za přívětivou cenu.

Ramos

Nicméně informací kolem nového zařízení od Ramosu není mnoho. U tabletu můžeme očekávat Full HD obrazovku a dvoujádrovým procesorem Atom Z2580 Clover Trail+ od Intelu. Čipset byl vyroben 32nm výrobní technologií s frekvenčním rozsahem až 2 GHz, což zajistí dostatečný výkon a dlouhou životnost baterie. Právě díky technologii Intel Hyper-Threading můžou dvoujádrové procesory běžet nad rámec současných čtyřjádrový tabletů.

Závěrem pokud se vrátíme k srpnové události, kde Ramos uvedl dva tablety do série K, tak ty jsou taktéž poháněny procesorem od Intelu. Dnešní akce pravděpodobně naváže na tuto sériovou řadu založenou na zmiňovaném procesoru a čínského výrobce posune o krok kupředu, jelikož jejich kvalita výrobků neustále roste v porovnání s ostatními producenty z Číny, kteří například mají neustále v oblibě známé procesory od MediaTeku.

Ramos - zařízení

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat