Nokii unikl snímek modelu Asha 500

Nokii unikl snímek modelu Asha 500
2013-09-24T08:39:00+02:00
• 24. 9. 2013

Přestože společnost Microsoft urputně tlačí odkoupenou finskou Nokii ke zrušení některých modelových řad, mezitím přichází první hrstka informací společně s uniklou tiskovou fotografií připravované novinky s označením Asha 500. Zařízení nedostálo příliš významných specifikací a půjde především o další cenově dostupné zařízení na rozvíjející se mobilní trhy.

Nokia Asha 500

Informace kolem Nokia Asha 500 přinesl zahraniční server Evleaks a v porovnání s modelem Asha 501, který byl představen v červnu, nenese výrazné rozdíly. Pouze zmizela hardwarové tlačítka a byla nahrazena jedním kapacitním. Žádné bližší informace nejsou bohužel známy, ale můžeme odhadovat 3palcový displej s rozlišením QVGA, podporu dual-SIM nebo Wi-Fi.

Lze očekávat, že zbytek specifikací bude model zařazovat do základní třídy a prodejní cena vystoupne mírně přes 100 dolarů (tj. přes 1 915 Kč). Samotné oficiální představení pravděpodobně proběhne v blízké budoucnosti, kdy se také očekávají modely Asha 502 (s kódovým označením Pegasus) a Asha 503 (kódové označení Lanai), o nichž jsme se již zmiňovali v tomto článku.

Zdroj: unwiredview.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat