Listopadový DevFest Praha – od vývojářů i pro vývojáře

Listopadový DevFest Praha – od vývojářů i pro vývojáře
2013-09-29T16:03:56+02:00
• 27. 9. 2013

Pokud jste i vy byli loni na pražském DevFestu a jestli jste si to užili stejně dobře jako my, určitě vás potěší následující zpráva. Podzimní vývojářský festival DevFest Praha je zpět! A Dotekománie je jeho hlavním mediálním partnerem. Tak si zaznačte do kalendáře 23. listopad pořádně tučně, je totiž na co se těšit.

DevFestP

Organizátoři jsou zatím na informace poněkud skoupí, ale pár detailů se už dostalo na veřejnost. Nejpodrobnější byl zatím blogový zápisek na webu GUGu.

Z něj víme, že se ani tentokrát neplatí žádné vstupné, stačí se jen registrovat přes formulář na stránkách. Známe také první 3 speakery, kterými jsou: „+Michal Špaček, pravá kapacita na webovou bezpečnost, +Filip Hráček, zástupce z českého Googlu a jedna ze dvou předních tváří Dartu v ČR, a +František Fuka,“ jehož loňská přednáška o hudbě z geekovského hlediska skvěle reprezentovala myšlenku DevFestu „naučit se něco nového a pěkně se u toho pobavit“.

Nás ale spíš zajímají řečníci přes Android, kterých by ale na místě podle organizátorů mělo být také dost. Můžeme jen doufat, že se podaří domluvit i nějakého člověka přímo z Android týmu, podobně jako loni Nicka Butchera a Riche Hyndmana, abychom ho mohli na místě náležitě vyzpovídat.

DevFestP2

Přednášky jsou ale pouze jednou částí DevFestu. Tou druhou, možná ještě důležitější, tvoří doprovodný program. „Už nyní připravujeme GUGCamp, tedy přehlídku mobilních a webových aplikací, DevGames, neboli střet mozků nad náročnými dev-úkoly, či příjemnou Chill-out zónu a další,“ prozrazuje blogový příspěvek. Mimo GUGCamp, o kterém na našem webu určitě ještě uslyšíte, nám radost udělalo především ohlášení retro herního koutku a také informace od Tomáše Jukina, hlavního garanta DevFestu, že jeden celý přednáškový sál by měl být věnovaný hrám a způsobům, jak je vyvíjet.

Našli jsme skvělou lokalitu, která nám umožňuje přivítat víc lidí a zároveň si udržet netradiční atmosféru místa (…). Jedná se o Národní dům na Vinohradech.“ DevFest tedy bude větší než minule. Už tehdy na Fakultě strojní ČVUT hostil kolem 500 lidí. Národní dům dle svých propagačních materiálů dokáže pojmout až 1100 lidí, a pokud by DevFest mířil opravdu tak vysoko, jednalo by se o jednu z největších akcí svého druhu ve střední Evropě. Nakročeno k tomu zatím mají pěkně. Držíme týmu kolem GUG.cz palce, aby vše zvládli dotáhnout až do úplného konce.

Takže sledujte novinky a zajímavosti na našich stránkách a nezapomeňte 23. listopadu přijít – my tam budeme určitě.

Vstup je jako vždy zdarma, ale registrace je povinná, ideálně zde.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redaktor si nevyplnil profil

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat