GreatCall JitterBug Touch 2: Seniorský telefon s Androidem

GreatCall JitterBug Touch 2: Seniorský telefon s Androidem
2013-09-02T09:00:34+02:00
• 2. 9. 2013

Často zapomínanou sortou zákazníků u výrobců chytrých telefonů bývají právě starší lidé. Díru v tomto koutu mobilního trhu zaplňuje americká společnost GreatCall – působí mimo jiné jako mobilní virtuální operátor pod operátorem Verizon. Nyní chce zaujmout nově představeným modelem s názvem Touch Jitterbug 2, který přichází nejen s vlastním uživatelským rozhraním.

GreatCall

GreatCall Touch Jitterbug 2 disponuje 4palcovým displejem s rozlišením pravděpodobně WVGA. Výčet specifikací vyplňuje 5megapixelový fotoaparát, přední 0,3MPx kamerka pro videohovory, 512MB operační paměť RAM nebo 4GB interní paměť pro vlastní data. Přesněji nespecifikovaná baterie zajišťuje 13tidenní výdrž v pohotovostním režimu.

Prostředí zajišťuje operační systém Android ve verzi 4.0 Ice Cream Sandwich doplněné o uživatelské rozhraní GreatCall UI usnadňující přístup k většině funkcí v telefonu. Aplikace jsou například zarovnány do jednoho přehledného seznamu s velkými a čitelnými písmeny. Majitelé se kromě toho můžou těšit na předinstalované zdravotní aplikace – Urgent Care nebo MedCoach.

GreatCall Touch Jitterbug 2

Tento jednoduchý a chytrý telefon je možné zakoupit za pouhých 139,99 dolarů, tj. v přepočtu 2 737 Kč) bez smlouvy, storno poplatku, daně a dalších poplatků.

Zdroje: intomobile.com, greatcall.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat