Dotekománie doporučuje #9 – Univerzální komunikátor

Dotekománie doporučuje #9 – Univerzální komunikátor
2013-09-21T11:00:07+02:00
• 21. 9. 2013
2

Dnes vám doporučíme jeden z mnoha univerzálních komunikátorů, který patří k těm nejkvalitnějším, jaké se  pro Android, iOS a Windows Phone v obchodech iTunes, Google play a Windows store nacházejí.

unnamed_result

IM+ je komunikátor, který ušetří nemálo paměti telefonu a je perfektní náhradou, pokud nechcete mít pro každou službu vlastní primární aplikaci. Aplikace nabízí možnost přihlášení do chatu těchto síťí: Facebook, MSN/Live Messengeru, Google Talk, Yahoo!, AIM/iChat, ICQ, MeinVZ, Gadu-Gadu, RenRen, Jabber, mig33, SINA Weibo, Fetion, Mamba.Ru, VKontakte, Yandex IM, Odnoklassniki.Ru a Mail.Ru Agent.

123456_result unnamed (2)_result

Hlavními výhodami, které nabízí IM+, je ukládání historie každého protokolu (služby) zvlášť, což značně ulehčuje vyhledávání mezi chaty. Vše je naprosto jednoduché a přihlášení pochopí opravdu každý uživatel. Za další obrovskou výhodu považuji přítomnost češtiny.

unnamed (1)_result unnamed (5)_result

IM+ je dostupná ve dvou verzích – zdarma nebo placená, která stojí docela velkou částku, a to 99 Kč. Ovšem občas se tato aplikace nachází ve slevě a dá se koupit za 19 Kč (Play store).

Push notifikace jsou výhodou, pokud aplikaci nechcete nechat zapnutou neustále. Navíc z osobní zkušenosti mohu říci, že nechat běžet Im+ na pozadí není vůbec špatné, jelikož to není na výdrži baterie poznat, ovšem vše záleží na délce spuštění vašeho připojení (WiFi, 3G… ), což je největší „žrout“ baterie.

 

unnamed (3)_result unnamed (4)_result

Za léta vývoje prodělala aplikace mnoho úprav a nyní ji nelze než doporučit všem.

logo-app IM+ SHAPE Zdarma ANDROID

logo-app IM+ Pro SHAPE GmbH 4,28 US$ ANDROID

[winphone]im/7c59963c-ddae-e011-a53c-78e7d1fa76f8[/winphone]

[winphone]im-pro/86a45097-5bdb-df11-a844-00237de2db9e[/winphone]

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Ladislav Polický

21. 9. 2013, 17:58

Push notifikace dle me zkusenosi funguji, a ani to ne spolehlive, jen na protokolu gtalk. Z ostatnich klientu, jako FB, ICQ, Skype push zpravy nechodi. Pak ale nema smysl IM+ drzet na pozadi, jen zere baterku. Jinak souhlasim, vyzkousel jsem mnoho kecalku a tenhle ve verzi PRO mi vyhovuje nejvic.

Daniel Čermák

VIP 21. 9. 2013, 11:53

Ve výpisu služeb chybí Skype, který je sice ve free verzi placený (20 korun) ale v plné verzi je zdarma. Navíc jde služba použít i v prohlížeči http://plus.im a co se týká historie (nevím zda to umí i free verze) ta se ukládá online až do stáří 6 měsíců takže lze lehce synchronizovat mezi zařízeními.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat