Bude další keynote Applu 15. října?

Bude další keynote Applu 15. října?
2013-09-16T21:35:10+02:00
• 17. 9. 2013

Teprve před týdnem se konala poslední keynote Applu, kde byl představen iPhone 5s a iPhone 5c a už unikly první spekulaci o konání další keynote. Ta by se měla údajně konat 15. října a s největší pravděpodobností se dočkáme představení nových iPadů.

apple-ipad-5-079

Datum keynote je vzhledem k loňskému roku, kdy se keynote s iPady konala 23. září, velmi pravděpodobné. Apple tím také dodrží roční cyklus obměny. Zcela jistě se dočkáme velkého iPadu 5. generace, který pravděpodobně převezme design od iPadu mini – bude tenčí, lehčí a s menšími okraji. Unikly již také jeho snímky, jak můžete vidět v článku.

Obměny se nejspíše dočká i hardware, kde se předpokládá použití nového procesoru Apple A7X. Ten samý by měl být použit i v novém iPadu mini 2. generace, jehož největší novinka bude nejspíše Retina displej s rozlišením 2048×1536. Spekuluje se také nad představením modelu bez Retiny s procesorem Apple A6. Ten by nahradil současný model s Apple A5.

 apple-ipad-5-095 apple-ipad-5-088 apple-ipad-5-099 apple-ipad-5-089

Apple na této keynote možná představí i novou Apple TV a nové počítače Macbook s procesory Intel Hashwell. Dočkáme se také vydání finální verze Mac OS X 10.9 Maverick. Jak to již u Applu bývá, potvrzení data konání keynote se dozvíme až týden před jejím uskutečnění.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat