BlackBerry bude do listopadu prodáno

BlackBerry bude do listopadu prodáno
2013-09-06T10:45:03+02:00
• 6. 9. 2013

Výbor zkoumající různé možnosti společnosti se znakem ostružiny dospěl po měsíci k závěru a našlo se řešení problému, který potýká výrobce chytrých zařízení BlackBerry. Varianta prodeje veškerých aktivit bude zřejmě tou správnou cestou, čemuž se nebrání ani samotné představenstvo. Zahraniční zdroje uvádějí nové skutečnosti v poněkud smutném případu.

BlackBerry

Podle zprávy The Wall Street Journal představenstvo BlackBerry hodlá uskutečnit rychlou aukci, jejímž konečným cílem by měl být prodej společnosti do listopadu tohoto roku. Anonymní zdroj tvrdí, že výrobce již předběžně komunikuje s potencionálními kupci, kteří odkoupí celou nebo alespoň část podniku. Představenstvo chce proces uskutečnit co nejrychleji a podle slov Berta Nordbera, jakožto člena představenstva, půjde spíše o rozprodání po částech.

Tomu nahrávají původní zprávy, jelikož BlackBerry má zájem vyčlenit některé své aktivity ze společnosti a jednou z nich je i BlackBerry Messenger. Obchod pravděpodobně proběhne po vzoru odprodeje Nokie Microsoftem. Ten bude trvat 6 měsíců, nicméně v BlackBerry chtějí dobu dvakrát tak zkrátit. Zda se jim povede přilákat za tak krátkou dobu nové investory ukážou až následující týdny.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat