AppStore nově umožňuje nainstalovat starší verze aplikací

AppStore nově umožňuje nainstalovat starší verze aplikací
2013-09-18T09:30:22+02:00
• 18. 9. 2013

Apple potichu přidal jednu malou, ale docela významnou novinku do svého obchodu s aplikacemi AppStore pro zařízení s iOS. Dříve, pokud aplikace nebyla kompatibilní s verzí vašeho iOS, jste měli smůlu a aplikaci si nenainstalovali. Nově vám však AppStore nabídne ke stažení starší verzi kompatibilní s vaší verzí iOS, pokud je k dispozici.

upload3

Pokud máte například iPhone 5 s iOS verze 6.0 a aplikace vyžaduje iOS verze 6.1, máte možnost stáhnout si starší verzi, pokud nějaká existuje. Toto asi nejvíce ocení majitelé iPhone 3G s nejvyšším podporovaným iOS 4.2.1, kdy do teď nemohli stáhnout například Facebook aplikaci, která vyžaduje iOS 5.0 a vyšší. Stejně tak tímto krokem potěší Apple i majitele prvního iPhonu a celkově všech dnes již nepodporovaných zařízení se staršími verzemi iOS.

icons6 (3)

Tento krok však přichází pravděpodobně úmyslně s příchodem iOS 7, aby mohli vývojáři své aplikace plně přestavět na design a API nové verze a majitelům zařízení s  iOS 6 se nabídla ke stažení starší verze. Na výše uvedeném obrázku vyfoceném během poslední keynote vidíme design spoustu aplikací v kabátku iOS 7, který vychází již dnes 18. září.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat