Služba Google Play Music All Access je již dostupná i v Evropě

Služba Google Play Music All Access je již dostupná i v Evropě
2013-08-08T06:38:47+02:00
• 8. 8. 2013
1

Na letošní konferenci Google I/O byla kromě několika vývojářských novinek představena také hudební služba Google Play Music All Access. Jejím cílem je postavit se po boku ostatních služeb, jako jsou Spotify, Deezer či Rdio, a nabídnou tak uživatelům systému Android nativní způsob streamování hudby. Za zhruba 200 Kč měsíčně tak každý předplatitel této služby dostane přístup k více než 20 milionům skladeb, které může neomezeně poslouchat.

access

Po představení služby v květnu ji bylo možné vyzkoušet pouze na území USA, nedávno byla zpřístupněna také v Austrálii a na Novém Zélandu. Nyní se však konečně dostala i k posluchačům do Evropy, avšak pouze do zemí s podporou Google Music. Rakousko, Belgie, Lucembursko, Francie, Irsko, Itálie, Španělsko, Portugalsko i Velká Británie mají nyní přístup k této službě po téměř 3 měsíčním čekání. Jediná země s podporou Google Music, která se nedočkala All Access, je Německo, kde se zřejmě nepovedlo ujednat licenční podmínky. Do České republiky se Google Music ani All Access stále nechystají. Nezbývá nám tak nic jiného, než jen již téměř druhým rokem koukat pouze na nápis slibující brzké zpřístupnění do dalších zemí.

Screenshot_1

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Šindler

Technologický nadšenec, který si rád hraje se vším, co má displej. Na Dotekománii píše především o aplikacích pro Android a Windows Phone, které ho nějakým způsobem dokážou zaujmout. Občas nějakou tu aplikaci rovněž přeloží do češtiny.

Komentáře

Igor Ďurček

8. 8. 2013, 12:16

Ake to prekvapenie ze nas zase obysli… :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat