Nokia opět dokazuje: Lumia 925 fotí lépe než iPhone 5 video

Nokia opět dokazuje: Lumia 925 fotí lépe než iPhone 5 [video]
2013-08-05T20:21:39+02:00
• 6. 8. 2013
7

Společnosti Nokia se neustále snaží dokazovat, že její smartphony jsou lepší. V tomto ohledu nesmíme zapomenout ani na Microsoft, který se také přidal do podobné kampaně. Ovšem tentokrát finský výrobce nezměnil styl reklamy. Svůj novější model Lumia 925 srovnává v nejnovější reklamě s rok starým konkurenčním zařízením.

Screenshot_155

Jedná se o iPhone 5, který sklidil spoustu kladných hodnocení a recenzí za své fotografické schopnosti, díky čemuž je stále středobodem srovnávání. Nokia tentokrát nijak nezakrývá fakt, že se srovnává se smartphonem od Applu. Otázka je, jestli je nutné srovnávat mobil z roku 2013 s tím, který byl představen v roce 2012.

Budou vznikat takové reklamy i po představení novějšího iPhonu 5S, který by mohl nabídnout ještě lepší fotografické schopnosti? Možná si na ně budeme muset rok počkat.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Dost trapný, vlevo Lumia a svítí sluníčko, vpravo iPhone a je zataženo. Někdo by měl Nokii ukázat, jaký fotky s iPhonem dělají skutečný lidi ve skutečnejch situacích. Třeba na http://vsco.co/grid.

Ladislav Polický

6. 8. 2013, 16:25

Problém je v tom, že tyhle parametry jsou dobré jen pro akademické hádky v diskuzích. Prodeje mluví samy za sebe, uživatelé mají jiné priority.

Jenom proto že u nás se takovýhle reklamy dělat nesmí, to neznamená že je to špatný. Navíc pokud aplu leze do zadku emerickej prezident tak budu rád za každej kopanec.

Já tomu rozumím, pokud prostě fotí líp, je to přeci konkurenční výhoda. Tak proč ji nepublikovat. A iphone je fotografický mustr, tak s čím jiným to měli srovnat?

Též mi nejde do hlavy proč pořád porovnávají nové modely s rok starým Ip5 :)

Daniel Maleček

6. 8. 2013, 9:26

Jen bych chtěl upozornit na chybyčku ve větě: V tuto chvíli má ale Samsung šanci se odvolat a znovu vymáhat zákaz dovozu iPhonu 4 a iPaqdu 2 3G. Vydíte na konci iPaqdu 2 3G ?

Přemysl Vaculík

VIP 6. 8. 2013, 9:29

špatný článek? :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat