Moto X Google Play Edition nebude!

Moto X Google Play Edition nebude!
2013-08-13T14:33:59+02:00
• 13. 8. 2013

Motorola prošla v posledních týdnech kompletní přeměnou, přičemž v současnosti v oficiálním názvu a logu má uvedeno, že se jedná o společnost Googlu. Jako první společný smartphone je uváděn Moto X, který odstartoval novou éru u nejstaršího výrobce mobilů na světě. V tuto chvíli je tento model určen výhradně pro USA a do Evropy se chystá pozměněná verze nesoucí stejný název.

MotoXfeatured1

Již při představení bylo uvedeno, že dalším prodejním kanálem bude přímo obchod Google Play, s čímž souvisely informace o Google Play Edici. To by znamenalo, že Moto X se bude prodávat s čistým systémem bez jakéhokoliv vylepšení. Bohužel by se tak jednalo o model s průměrnou hardwarovou výbavou, který by možná nezaujal. Ostatně Moto X má čistý Android, jen je vybaven o nadstandardní funkce. Nyní se ale dozvídáme, že Moto X Google Play Edition nikdy nebude. Informoval o tom Leo Laporte v jednom pořadu na serveru twit.tv.

Guy Kawasaki

Informaci měl potvrdit Guy Kawasaki (Motorola), který jednoznačně vyvrátil tuto verzi Moto X. Ovšem zároveň dodal, že se tento model bude prodávat skrze Google Play, ale bude obsahovat všechny funkce a novinky, které z něj dělají jedinečná mobil. Pokud se tedy těšíte, že si zařízení zakoupíte ze zahraničí, tak bude obsahovat speciální spouštění aplikace pro focení, která má upravené ovládání. Nebude chybět neustálé poslouchání a podobné funkce.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat