Hyetis představil chytré hodinky Crossbow Earlybirds Special Edition s ručičkami

Hyetis představil chytré hodinky Crossbow Earlybirds Special Edition s ručičkami
2013-08-26T10:47:18+02:00
• 26. 8. 2013

Pod pojmem chytré hodinky si většina představuje zařízení s displejem nabízejícím plno užitečných funkcí, ale nikoliv klasické náramkové hodinky s ručičkami. Cestou obou druhů se vydal výrobce Hyetis, který tímto spojením představil v luxusním provedení hodinky s názvem Crossbow Earlybirds Special Edition, což se odrazuje i v samotné prodejní ceně.

Hyetis Crossbow Earlybirds Special Edition

V poslední době často oživované téma kolem příslušenství k chytrým zařízením, přesněji řečeno okolo chytrých hodinek, se opět stává zajímavějším, a to díky přírůstku od švýcarského výrobce. Nejedná se tak o další informace z řad firem, jako je Samsung či Apple, kteří v těchto dnech pravděpodobně dokončují práce a nacházející se tedy v různých fázích.

Hyetis Crossbow Earlybirds Special Edition vsadil na klasický design, zajímavé vybavení, kvalitní materiál a fakt, že zájem budou mít především movitější uživatelé. První chytré hodinky vyrobené ve Švýcarsku jsou leštěné s využitím titanu. Korunka dostala gumovou rukojeť a ukrytá čidla jsou chráněna keramickým a kompozitním krytem. Safírové sklíčko nabízí antireflexní úpravu.

Hodinky jsou vodotěsné až do hloubky 250 metrů, mají dotykový rámeček, vydrží v chodu 48 hodin a v balení se budou nacházet náramky v černé a červené barvě. Další zajímavé specifikace můžete sledovat v přiloženém výčtu, přičemž nakonec vše zaobalí odpovídající cenovka ve výší 1 200 dolarů (tj. v přepočtu 23 030 Kč) bez daně a dalších poplatků s dodáním do prosince tohoto roku.

Hyetis Crossbow Earlybirds Special Edition Základní specifikace:

  • LCD displej s vysokým rozlišením
  • Fotoaparát s vysokým rozlišením, optimalizovaným výběrem pixelů určených proměnnými
  • Objektiv s optickým zoomem
  • Akcelerometr
  • Dvoudílná baterie
  • Výškoměr, teploměr, vlhkoměr, světelný a biometrický senzor
  • GPS, Bluetooth, WiFi, NFC
  • Konektivita s Androidem, iOS, Windows 8

Hyetis Crossbow Earlybirds Special Edition - zadní část Hyetis Crossbow Earlybirds Special Edition - fotoaparát Hyetis Crossbow Earlybirds Special Edition - design

Hyetis Crossbow Earlybirds Special Edition - ciferník Hyetis Crossbow Earlybirds Special Edition Hyetis Crossbow Earlybirds Special Edition - připojení

Zdroje: androidcentral.com, hyetis.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat