Aktualizace Google Now přináší i nové karty apk

Aktualizace Google Now přináší i nové karty [apk]
2013-08-22T07:07:27+02:00
• 22. 8. 2013
1

Včera jsme se dočkali dalších novinek od Googlu v podobě vylepšení aplikace a služby Keep. Dnes tu máme změny u Google Now, přičemž na nás čeká několik vylepšení a nové karty. Jak již víte, tato služba není u nás ve své plnohodnotné formě a ani dnešní aktualizace není kompletně určena pro naši zem, byť zde najdeme některé zajímavosti.

Začneme kartami, které u nás ještě nevyužijete. První se jmenuje „Car Renatl Reservation“ a bude zřejmě dostupná jen na území USA. Informuje o zápůjčce automobilu s dodatečnými informacemi. Dále se v některých zemích objeví karta s lístkem na koncert a novinkám se neubránily ani výsledky zápasů NCAA.

U další novinky si nejsme jisti, jestli se objeví i u nás. Pokud budete hledat nějakého umělce, herce, režiséra nebo televizní show, můžete si zapnout upozornění přímo ve vyhledávání. Následně při vydání nové knihy, filmu atd. vás Google Now upozorní.

Nyní se ale podívejme na novinku, kterou jsme již zaregistrovali i v české lokalizaci. Můžete být upozorněni, že vaše milovaná osoba nebo kdokoliv jiný odjíždí z práce domů.

SNP_FEAAF6A8A636AE3E7564E94B85D2BABABC4E_3333204_en_v0

Aby se vám tato karta zobrazila, tak musíte mít povolené sdílení polohy v nastavení Google Plus účtu. Pokud již máte, nemusíte se bát, že se bude zobrazovat ostatním, že jste nyní opustili práci a jedete domů. Jedná se o novou funkci, kterou musíte výhradně povolit, přičemž si můžete vybrat, který kruh nebo člověk uvidí tuto informací. Vše najdete v nastavení Google Plus u polohy, kde definujete polohu na úrovni města.

Poslední novinka se týká veřejné dopravy, kde nyní uvidíte větší množství informací, přičemž se bude počítat zejména s vaším pravidelným cestováním.

TrafficCardForTransit_final

Pokud nechcete čekat na aktualizaci, můžete si stáhnout APK balíček:

logo-app Google Google Inc. Zdarma ANDROID

Zdroje: plus.google.com, androidspin.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Ondřej Stehlík

22. 8. 2013, 8:23

bylo by super mit moznost automaticky sdilet, ze odchazim z prace s pritelkyni app jsem aktualizoval, ale at delam co delam, nikde jsem onu kartu nenasel. v nastaveni sdileni polohy mam dokonce nastaveno verejne

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat