EISA 2013: Úspěchy HTC a Samsungu

EISA 2013: Úspěchy HTC a Samsungu
2013-08-18T08:00:01+02:00
• 18. 8. 2013
2

Sdružení EISA udělující každý rok stejnojmenné ocenění to tentokrát zřejmě nemělo příliš složité, jelikož většinu cen získala společnost Samsung a také přišlo na HTC. Redaktoři z 50 časopisů a 19 evropských zemí ocenilo jihokorejského výrobce v kategoriích televize, domácí kino, chytrý telefon a chytrý fotoaparát. Tchajwanský producent a poslední největší tahoun v jejich portfoliu získal cenu Evropský pokročilý chytrý telefon pro rok 2013 a 2014.

EISA

Produkty Samsungu získaly ocenění s názvem Evropský chytrý televizor za řadu UE55F8000, Evropský kompaktní fotoaparát za model NX300 a Galaxy NX, dále Evropská inovace v oblasti fotoaparátů, Evropský telefon pro sociální sítě za model Galaxy S4 mini a nakonec Evropský ekologický chytrý telefon za model Galaxy S4.

„Společnost Samsung usiluje o to, aby byla předním hráčem na poli inovací. Neustále hledáme nové funkce, které pomáhají zlepšit životy našich zákazníků. Zisk pěti ocenění EISA od tak význačných porotců svědčí o tom, že se nám daří vyvíjet výrobky, které patří k nejlepším na trhu a které skutečně obohacují životy našich zákazníků,“ řekl Seok Pil Kim, prezident a generální ředitel společnosti Samsung Electronics Europe.

Ocenění jsou většinu udělována za inovativní technologie, elegantní design či oblíbené funkce. Jestliže rovnou přejdeme k mobilním telefonům, tak porota u samotného modelu Galaxy S4 mini například ocenila jeho kompaktnost, možnost ovládání jednou rukou a vyváženou výkonnost. Druhé zařízení, čili Galaxy S4, zaujalo svými minimálními dopady na ekologii, nízkou spotřebou energie, odnímatelnou baterií, omezeným využitím cenných kovů a toxických materiálů.

Ačkoliv prodejní čísla HTC One a Samsung Galaxy S4 nejsou takřka vůbec totožná, tak i přesto tchajwanský výrobce dokázal porazit velkého konkurenta na mobilním trhu a obdržel cenu za Evropský pokročilý chytrý telefon pro rok 2013 až 2014.

„Jsme rádi, že šest měsíců po uvedení na trh je HTC One nadále uznáván jako nejlepší telefon na trhu. Zavázali jsme se nadále pohánět průmysl kupředu ve všech oblastech mobilních technologií a toto ocenění je důkazem tvrdé práce našich designérů a vývojářů, kteří nikdy nepřestanou vyvíjet další průmyslové inovace, které budou pohánět průmysl do dalšího éry mobilní komunikace a zábavy,“ řekl Peter Chou, výkonný ředitel HTC.

Zdroje: pocketnow.com, samsung.com, samsung.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Jaroslav Dušek

18. 8. 2013, 20:01

Ale taky jste mohli přidat i úspěch Sony Xperia Tablet Z za jeho vítěství mezi tablety. ;-)

Ľuboš Šarlina

18. 8. 2013, 10:40

A Apple smeruje pekne tam, kam patri..

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat