Verne V8 dostane 8 jáder od MediaTeku

Verne V8 dostane 8 jáder od MediaTeku
2013-07-19T14:12:04+02:00
• 19. 7. 2013

S představením osmijádrového procesoru od MediaTeku se stále více výrobců chopí jedinečné šance, která by jej mohla zviditelnit, utknout v paměti uživatelům a v neposlední řadě také pomoci úspěšně prorazit na mobilním trhu přinejmenším v Číně. Čínská společnost Verne v čerstvé zprávě oznámila nový model s označením V8, a to v relativně krátké době po představeném modelu V5 se čtyřmi jádry.

Verne V8

Utajované detaily kolem představeného projektu nezůstaly příliš dlouho pod pokličkou a na první pohled zní velice slibně. Úspěch zaručí sladěné prvky uvnitř zařízení, mezi nimiž se objeví osmijádrový procesor MT6592 od MediaTeku taktovaný na 2 GHz, operační paměť RAM o velikosti 2 GB, vícejádrový grafický čip PowerVR SGX544MP4 a 32GB interní paměť pro uživatelská data.

Úhlopříčka displeje dosáhne na 5,5 palce při rozlišení Full HD, přesněji 1920 x 1080 pixelů. Zadní část obsadí 13megapixelový senzor fotoaparátu od Sony a baterie s velikostí větší než 2400mAh. Další podrobnosti nejsou prozatím známy, nicméně již dnešní informace jsou velmi hodnotné a mnohé napovídají.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat