„Plastový“ iPhone na dalších fotografiích a renderech

„Plastový“ iPhone na dalších fotografiích a renderech
2013-07-18T09:30:35+02:00
• 18. 7. 2013

V tuto chvíli mnozí netrpělivě očekávají nový přírůstek do rodiny iOS zařízení. Zatím nemáme potvrzen název, ale s největší pravděpodobností se bude jednat o iPhone 5S. Samotné vedení se již jednou vyjádřilo na účet spekulací s tím, že se neplánuje zvětšování displeje, takže se dá předpokládat jen navýšení zbylých specifikací. Ovšem již nějakou dobu unikají fotografie a informace o specifickém iPhonu, který by měl být určený pro rozvíjející se trhy.

White-and-Green-budget-iPhone-Sonny-Dickson-001-e1374070116120

To by znamenalo, že v určitých zemích by měla být dostupná levnější varianta smartphonu od Applu. Za posledního půl roku jsme mohli sledovat na internetu neustálé úniky součástek a taky kompletního vzhledu novinky, ale prozatím si nemůžeme být jisti ničím. Někteří dodávají, že by se mohlo jednat o napodobeninu. Ostatně čínské společnosti dokáží produkovat cokoliv s logem Applu a s nápisem iPhone. Ovšem čím dál více analytiků a médií se kloní k názoru, že americký gigant představí levný iPhone, jehož povrch by měl být z plastu nebo podobného materiálu. Dokonce se má objevit několik barevných variant.

Budget-iPhone-green-buttons-Sonny-Dickson-004 Budget-iPhone-green-Sonny-Dickson-004 Budget-iPhone-vs-iPhone-5-Sonny-Dickson-003

iphone-color-cases-4 iPhone-Couleurs-Coques

iphone-color-cases-5  iPhone-en-plastique-et-couleurs

V tuto chvíli se povalují na internetu snímky údajného modelu, přičemž se již začínají vytvářet první rendery, jenž vycházejí z úniků. Pokud by Apple nakonec přistoupil na tuto alternativu, tak by mohl značně rozšířit základnu zákazníků, jelikož někteří jsou stále odrazování vyšší pořizovací cenou. Navíc by se jednalo o impuls směrem ke konkurenci, která by musela urychleně zareagovat, aby americký gigant nezačal získávat jejich zákazníky.

iPhone-Couleurs-01 iPhone-Couleurs-02 iPhone-Couleurs-03

Zdroj: technobuffalo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat