Samsung získal 4 ocenění na TIPA 2013

Samsung získal 4 ocenění na TIPA 2013
2013-05-09T18:50:59+02:00
• 9. 5. 2013

Jihokorejská společnost Samsung dlouhodobě dokazuje své kvality, a to nyní potvrzuje díky čerstvě získaným čtyřem oceněním od asociace TIPA (Technical Image Press Association) za poslední rok. Výrobci se podařilo získat prvenství v kategorii o Nejlepší pokročilý CSC fotoaparát, Nejlepší mobilní obrazové zařízení, Nejlepší inovace v oblasti mobilního fotografování a také za Nejlepší TV pro zobrazování fotografií.

TIPA 2013

Ocenění TIPA je celosvětově nejprestižnější ocenění fotografických a zobrazovacích technologií a každý rok jsou asociací oceňovány nejlepší technologie a produkty za uplynulý rok. Letos Samsung v kategorii Nejlepším pokročilým CSC fotoaparátem získal prvenství za chytrý fotoaparát NX300. Ve třídě Nejlepší mobilní obrazové zařízení dosáhl na první místo model Galaxy Camera, který navíc prošel i naší redakcí v recenzi.

Cenu ve skupině za Nejlepší inovaci v oblasti mobilního fotografování si odnesl 2D/3D objektiv od Samsungu s ohniskovou vzdáleností 45 mm. Poslední skalpel je ocenění za Nejlepší TV pro zobrazování fotografií, které připadlo unikátnímu modelu F8000 Smart LED 2D/3D. „Umožňuje jim totiž fotografie upravovat a sdílet je na sociálních sítích, pracovat s aplikacemi a používat televizor jako centrální bod pro připojení k celé řadě zařízení,“ prohlásili členové poroty TIPA.

„Jsme nesmírně hrdí na to, že jsme tato prestižní ocenění získali. Tyto ceny jsou odborným uznáním toho, že Samsung i nadále nabízí inovativní a progresivní zobrazovací zařízení, jejichž hlavním cílem je uspokojovat potřeby spotřebitelů, zjednodušit pořizování nezapomenutelných okamžiků a umožnit jejich okamžité sdílení a prohlížení,“ řekl Seok Pil Kim, prezident a generální ředitel společnosti Samsung Electronics Europe.

Zdroj: TZ

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat