GooPhone představil model X7 jako kopii Xiaomi M2s

GooPhone představil model X7 jako kopii Xiaomi M2s
2013-05-10T14:48:21+02:00
• 10. 5. 2013

Nejznámější výrobce čínských napodobenin věhlasnějších zařízení nešel tentokrát příliš daleko pro svoji inspiraci. GooPhone si vypůjčil designové prvky od Xiaomi M2s a vzešla z toho novinka nesoucí označení X7. Při pohledu na seznam specifikací toto nadšení může částečně opadnout, díky hardwarovému vybavení, které najdete u každého druhého modelu pocházející z Číny.

GooPhone X7

GooPhone X7 si vysloužil 5palcový Retina IPS displej s Full HD rozlišením (1920 x 1080 pixelů). Jeho rozměry jsou 143,3 x 70 x 8,5 mm a hmotnost činí 154 gramů. Uvnitř najdeme notoricky známý čtyřjádrový procesor MT6589 od MediaTeku taktovaný na 1,2 GHz, grafický čip PowerVR SGX 544 a operační paměť RAM o velikosti 1 GB. Interní paměť v základu uživatelům nabídne 4 GB, které dále rozšíří až o 32 GB prostřednictvím paměťové SD karty.

Zadní část vyplňuje 2000 mAh baterie a 13megapixelový fotoaparát s LED bleskem. Naopak vpředu se můžeme dokonce těšit na 5megapixelovou kamerku pro uskutečnění videohovorů. Zbytek základních vlastností doplňuje Bluetooth 4.0 s A2DP, GPS, FM rádio, možnost připojení k Wi-Fi, funkce dual-SIM, podpora GSM, WCDMA a 3G sítí.

Softwarově zařízení běží na operačním systému Android ve verzi 4.2 Jelly Bean. V Číně je telefon k dostání v černém provedení, a to od 1 350 čínských juanů, což v přepočtu vychází na 4 332 Kč.

GooPhone X7 - přední část GooPhone X7 - zadní část

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat