Ramos X10 Mini Pad: Vydařená kopie iPadu mini

Ramos X10 Mini Pad: Vydařená kopie iPadu mini
2013-04-29T13:29:55+02:00
• 29. 4. 2013

Čínský výrobce Ramos si propůjčuje některé designové prvky z iPadu mini od kalifornské společnosti Apple a představuje pro něj minimálně na domácím trhu nového konkurenta běžícího na operačním systému od Googlu. Zaujmout by také mohl výkonem nebo přijatelnou cenovkou, která je ve srovnání s iPadem mini vskutku několikanásobně menší.

Ramos X10 Mini Pad - displej

Tablet X10 Mini Pad má stejně jako většina jablečných napodobenin snadno se držící hliníkové tělo a rovnou i rozměr displeje je totožný s iPadem mini – čili 7,85 palců. Díky zachování proporcí, o kterých rozhodlo marketingové oddělení, budou moci nový majitelé využívat širokou nabídku příslušenství od pouzder až po kryty určené pro zařízení od Applu.

Ramos X10 Mini Pad - Antutu

Uvnitř zařízení najdete čtyřjádrový procesor s taktem 1.5 GHz a 1GB operační paměť RAM. Toto výkonnostní spojení dosáhlo v benchmarku Antutu na překvapivých 13 729 bodů. Vnitřní paměť v základu dostala velikost 16 GB, kterou dále rozšíříte pomoci microSD karty. Na přední straně ještě například narazíte na 2megapixelovou kamerku. Jeden z boků byl opatřen zdířkami pro micro USB a micro HDMI.

Ramos X10 Mini Pad lze zakoupit u většiny čínských online obchodníků za cenu začínající na 179,99 dolarech, což v přepočtu vychází na přijatelných 3 554 Kč. Navíc internetový obchod Lightake momentálně dokonce nabízí dopravu zdarma a zde také najdete bližší specifikace.

Ramos X10 Mini Pad

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat