Toshiba Regza AT501: za hodně peněz poměrně málo muziky

Toshiba Regza AT501: za hodně peněz poměrně málo muziky
2013-02-13T14:45:58+02:00
• 13. 2. 2013

Pokud se dnes podíváme na produkci tabletů, je opravdu z čeho vybírat. Hlavně asijský trh přináší velmi zajímavé kousky za neuvěřitelně příznivé ceny.  Výrobce Toshiba uvádí na trh svůj další tablet. Tentokrát se jedná o model Regza AT501. Tablet nabízí 10,1 palců veliký IPS displej s rozlišením 1 280 x 800 pixelů, čtyřjádrový procesor Tegra 3 taktovaný na frekvenci 1,3 GHz a 1 GB RAM. Neříká vám to něco? Ano, ty samé parametry má i Nexus 7.

regza

Jdeme dále. Regza dále disponuje „jen“ 3MPx zadním fotoaparátem, což není moc. V dnešní době by bylo dobré osadit fotoaparát disponující alespoň 5 MPx a více. Operační systém bude Android 4.1 Jelly Bean, tedy alespoň něco, co vyvažuje lehké zklamání. Bohužel cena, která je stanovena na 425 dolarů, rozhodně neodpovídá tomu, co tento tablet nabízí. Pokud se ve srovnání s ním podíváme například na Nexus 10, který za nižší cenu nabízí lepší specifikace, lze celkem odhadnout, že tento tablet v 10palcové třídě mít příliš velký úspěch nebude.

Zdroj: tablet-news.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat