Karbonn S1 Titanium: Nové čtyřjádro z Indie

Karbonn S1 Titanium: Nové čtyřjádro z Indie
2013-01-30T12:45:35+02:00
• 30. 1. 2013

Po společnosti Micromax a jejich modelu A116 Canvas HD je na cestě další výrobce chytrých telefonů pocházející z Indie, který představil zařízení nabité slušnou výbavou a opatřené přijatelnou cenovkou. Mobilní trh se tak rozšířil o nové čtyřjádrové zařízení S1 Titanium, a to od nám neznámého výrobce s názvem Karbonn.

Karbonn S1 Titanium pod 4,5palcovým QHD IPS displejem s rozlišením 540 x 960 pixelů nabídne po hardwarové stránce výkonný čtyřjádrový procesor s taktem 1,2 GHz, paměť RAM o velikosti 1 GB a  4GB vnitřní paměť rozšiřitelnou prostřednictvím paměťové MicroSD karty. Fotografie pořídíte pomocí 5MPx fotoaparátu s LED bleskem. U přední kamerky si budete muset vystačit s VGA rozlišením.

Softwarově zařízení poběží na operačním systému Android ve verzi 4.1 Jelly Bean. Mezi jeho další vlastnosti lze zařadit WiFi, Bluetooth, GPS, FM rádio a také podporu dvou SIM karet. Největším lákadlem celého telefonu zřejmě bude jeho cena, která nejednoho překvapí, jelikož ji výrobce stanovil na 10 990 indických rupií, což v přepočtu vychází na bezkonkurenčních 3 897 Kč.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat