Sony prodloužila spolupráci s Box a dále bude nabízet 50 GB zdarma

Sony prodloužila spolupráci s Box a dále bude nabízet 50 GB zdarma
2012-12-09T14:30:03+02:00
• 9. 12. 2012
1

Výrobce mobilních telefonů Sony ve své tiskové zprávě oznámil prodloužení smlouvy s Boxem – poskytovatelem cloudových „storage“ služeb. Tato spolupráce byla započata 15. prosince 2011 a její platnost měla vypršet na konci tohoto roku a umožňovala majitelům zařízení Sony Xperia využívat online úložiště o velikosti 50 GB. Jedná se tedy o podobnou spolupráci, jakou je například S Cloud od Samsungu, díky kterému mohou majitelé zařízení Samsung získat zdarma 50 GB u Dropboxu. Asi není potřeba nikomu tuto službu představovat.

Pokud byste snad ale opravdu netušili, o co se jedná, tak potom vězte, že Box nabízí ukládání dat do online úložiště a tato data jsou následně přístupná pro všechna zařízení připojená do služby Box. Dle tiskové zprávy byla spolupráce prodloužena do konce roku 2013. Znamená to tedy, že noví a stávající majitelé zařízení Xperia, kteří si aktivují účet ve službě Box, získají 50 GB zdarma. Musí to ale stihnout nejpozději do konce příštího roku.

Podporována jsou všechna zařízení Xperia kromě modelů Xperia X10 mini a Xperia X10 mini pro a dále pak nejsou podporována zařízení s verzí Android starší než 2.1. Pokud chcete této nabídky využít, musíte účet aktivovat na svém zařízení prostřednictvím aplikace Box, která je ke stažení na Google Play.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

hmm, a ked mam 50GB uz z nejakej predvlanajsiej akcie tak mi to dalsich 50 ale na Boxe neprida

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat