Aplikace Gmail z Androidu 4.2? Možná video, APK

Aplikace Gmail z Androidu 4.2? Možná [video, APK]
2012-10-12T22:10:13+02:00
• 12. 10. 2012

V tomto týdnu jsme mohli vidět spoustu fotografií údajného LG Nexusu, ale zatím nevíme, jestli je vše pravdivé. Možná se jedná pouze o prototyp Nexusu nabídnutý Googlu. Ten se však možná zatím pouze rozhoduje, který výrobce bude produkovat jeho nadcházející referenční smartphone. Na vyjasnění si budeme muset nějakou dobu počkat, ale již nyní pro vás máme celkem exkluzivní video od portálu AndroidPolice.

Jejich redaktoři se záhadným způsobem dostali k instalačnímu APK balíčku emailového klienta, který měl být vyextrahovaný ze samotného LG Nexusu a hlavně z jeho Androidu 4.2 . Nová aplikace Gmail přináší celkem zajímavá vylepšení, na která se nyní můžete podívat.

Video bylo pořízeno na zařízení Galaxy Nexus s Androidem 4.1, a tak zde vznikají určité pochybnosti, jestli tato verze Gmailu je opravdu z verze 4.2. Možná se jedná pouze o neuvolněnou aktualizaci, která zamíří do našich mobilů v brzké době. Hlavní novinkou je pinch-to-zoom a práce s emaily, kde nyní funguje gesto swipe. Díky němu získáte možnost vymazání nebo archivování daného emailu. Nyní se již podívejte na galerii screenshotů.

Zdroj: androidpolice.com

Aktualizováno

Webu AndroidPolice se podařilo získat APK balíček této verze aplikace Gmail. Nyní si jej můžete vyzkoušet, ale musíme upozornit, že vše děláte na vlastní riziko.

Návod:

  • stáhněte APK balíček
  • přejmenujte jej na Gmail2.apk
  • Vytvořte nandroid zálohu smartphonu
  • vymažte nebo přesuňte všechny verze původní aplikace Gmail ve smartphonu, většinou jsou 2 nebo 3. Smažte také aktualizace a verze v /system/app a v /data/app („Gmail.apk“ nebo“com.google.android.gm-[číslo].apk“)
  • Možná budete muset v kroku 4 vymazat soubory .odex odpovídající APKčkům, pokud je tam máte. Ani já, ani Artem jsme to nemuseli dělat, ale je tu spousta různých ROM a my se snažíme pokrýt všechny možnosti. Ignorujte tento krok a vraťte se k němu pouze, pokud později něco nefunguje.
  • restartujte smartphone
  • nainstalujte APK balíček Gmail2.apk, nebo použijte ADB

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat