Archos oznámil první 7“ herní tablet s Androidem!

Archos oznámil první 7“ herní tablet s Androidem!
2012-08-31T07:19:30+02:00
• 31. 8. 2012

Inovátor v oblasti spotřební elektroniky, firma Archos, oznámila své první herní zařízení pro trh s tablety. Podle jejich slov tablet kombinuje herní ovládací prvky s operačním systémem Android, a to vše v jednom zařízení. Uživatelé tak budou mít přístup nejen ke všem hrám v Google Play, ale dostanou se i k oblíbeným aplikacím, emailové poště či internetu.


Zařízení bude vybaveno 7palcovým kapacitním displejem, fyzickými ovládacími tlačítky, analogovými páčkami a poběží na dvoujádrovém procesoru o frekvenci 1,5 GHz v kombinaci s dvoujádrovým GPU Mali 400mp.

Navíc GamePad obsahuje funkci zjištění kontroly kompatibility s pokročilými hrami pro automatické rozpoznání her. Díky zmiňované funkci se můžou momentálně hráči těšit na více než tisíc her z Google Play, a to včetně titulů, které původně nebylo doposud možné fyzicky ovládat.

Herni Crohas, zakladatel a generální ředitel firmy Archos prozradil, že nápad s postavením tohoto gamepadu vznikl v době, kdy byl poprvé představen Android 4.0 Ice Cream Sandwich, který měl v sobě zahrnutou podporu herních ovladačů.

Do prodeje se má tento zajímavý produkt dostat koncem října tohoto roku v cenovém rozpětí od 150 až do 190 dolarů (od 2 987 do 3 784 Kč). Myslíte si, že může Archos se svým GamePadem konkurovat zaběhnutým produktům, jako je PS Vita nebo Nintendo DS? Uvažovali byste někdy nad koupí?

Zdroj: Androidguys.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat