Stephen Elop prozradil datum uvedení WP8

Stephen Elop prozradil datum uvedení WP8
2012-07-21T12:00:05+02:00
• 21. 7. 2012

Ředitel společnosti Nokia, Stephen Elop, v rozhovoru pro New York Times zřejmě vyzradil datum uvedení nové verze operačního systému Windows Phone 8. Microsoft chce pravděpodobně sjednotit období uvedení systémů Windows a Windows Phone s číslovkou 8.

elop

Před pár dny jsme se dozvěděli datum uvedení nového systému Windows 8. Akce, na které Microsoft Windows 8 představí ve finální verzi, se uskuteční 26. října. Stephen Elop v New York Times mimo jiné řekl, že Windows Phone bude představen taktéž na konci října. Sice nepotvrdil, o jaké konkrétní datum by se mělo jednat a jestli bude obě události Microsoft synchronizovat, ale vzhledem k dostupným informacím je to celkem pravděpodobné.

Kromě uvedení nových systémů můžeme očekávat i uvedení hned několika nových zařízení s mobilními i “dospělými” Windows. V oblasti tabletů se chystá opravdu velká dávka přístrojů od předem příliš nespecifikovaných výrobců. Oproti tomu máme celkem jasno v tom, kdo představí nové Windows Phone telefony. V prvé řadě to bude společnost Nokia, kterou bude následovat HTC, Samsung a čínský Huawei.

Zdroj: NYT, GSMArena

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat