HTC: druhý pokus o tablet?

HTC: druhý pokus o tablet?
2012-07-12T09:00:43+02:00
• 12. 7. 2012

Pamatujete si tablet HTC Flyer? Možná už ani ne, ale jednalo se o první tablet od této tchajwanské společnosti. Bohužel neměl vůbec úspěch a můžeme říct, že skončil v zapomnění. Za hlavní bod neúspěchu můžeme označit hlavně cenu, která v začátku prodeje překračovala 900 dolarů. Ještě dnes si jej můžete pořídit, ale připravte si minimálně 10 000 Kč.

htc-flyer-stylus

Za tuto cenu dnes dostanete celkem podprůměrné zařízení, které se nemůže rovnat těžké konkurenci. HTC si je tohoto faktu vědomo, a tak se zřejmě pokusí o návrat mezi výrobce tabletů. Bohužel nyní to bude mít ztíženo žhavou novinkou Nexus 7 a zřejmě přibudou Kindle Fire 2 a iPad Mini. Jak jste si mohli všimnout, tak jsme jmenovali jen sedmipalcové tablety, kam také patří novinka od HTC. Rozhodujícím faktorem bude samotná cena, která by se měla pohybovat kolem 200 dolarů. Jinak můžeme HTC již nyní poradit, aby veškerých plánů zanechalo.

Moc informací na povrch nevyplulo, a tak se asi budeme muset spokojit se spekulacemi. Nový tablet by se měl začít prodávat ve Velké Británii a jeho systéme by měl být Android 4.1 Jelly Bean. Jen zopakujeme, že se bude jednat o sedmipalcové zařízení. Víc toho není k dispozici a budeme si muset počkat, jestli se objeví další levný tablet s dobrou výbavou.

Zdroj: pcadvisor.co.uk

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat