Dead Trigger je aktualizovaný a zdarma!

Dead Trigger je aktualizovaný a zdarma!
2012-07-20T19:08:20+02:00
• 20. 7. 2012
10

Brněnské herní studio Madfinger Games poměrně nedávno představilo novou pecku Dead Trigger. Opět se stala referenčním benchmarkem pro nVidii a Google (ten ji použil při představení Nexus 7 na I/O). Nyní v Madfinger připravili bohatou aktualizaci a jednu zásadní změnu – hra bude dostupná zdarma.

Na Google Play hru hodnotilo téměř 5000 lidí (drtivá většina 5 hvězdičkami) a stáhlo si ji něco mezi 50 000 a 100 000 lidmi. Sami posuďte, zda je to přesvědčivý důvod ke koupi. Tedy pardon, ke koupi již nyní ne. Hru si totiž odteď můžete stáhnout z Google Play zdarma! Platit tak budete až během hraní, pokud se rozhodnete zakoupit například lepší zbraně.

Navrhujeme vám podívat se nyní na video představující update hry. Tvůrci v popisu videa slibují více zábavy, více krve a více hraček. Co se hraček týče, tak rozhodně nelžou. Motorová pila, těžký kulomet nebo lodní motor s nabroušenými lopatkami jsou rozhodně zajímavé vyhlídky. Pro milovníky historie a westernů pak nabízí i klasickou opakovačku. Dále dostanete nové „záporáky“ a nové lokace.

Hra nyní navíc nabídne zálohu herních dat napříč platformami, takže ať už se do hraní pustíte kdekoliv, kdykoliv a na čemkoliv, budete stále postupovat kupředu. Vývojáři také přidali podporu pro Adreno 205, což znamená, že je nyní dostupná na Sony Xperia Play. Verze pro Apple iOS stále zůstává na ceně 99 centů.

Dead Trigger na Google Play

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Václav Pavlín

Neuvěřitelně komunikativní ajťák, který od mala smolí všelijaké texty. Začalo to vlastními stránkami, po kterých následoval blog. Relativně nedávno se objevila síť Google+, kde ho teď většinu času zastihnete, jak sdílí zajímavé příspěvky nebo píše o komunikaci. Aktuálně si k tomu přibral ještě korektury a psaní článků pro Dotekománii.

Komentáře

Zkusil jsem a teda byl jsem překvapen, že ta hra jela bez sekání i na mám Huawei Vision se Snapdragon S2 a 512MB RAM. Na to jakou má grafiku je ta hra opravdu výborně odladěná

Buffalo007: Taky mam Desire Z, a s hrou jsem nemel zadny problem. Zkousel jsem teda jen prvni level, ale neseekalo se mi to a nespadla.
Mam Smardroid ROM 6.22 a nijak jsem netaktoval, takze bych mel jet asi na 800. (pokud neni v systemu nastavena variabilni taktovani – to jsem nejak nemel potrebu zkoumat)
Nevim jakou mas ROM ty, ale asi bude spatne optimalizovana.
Jinak souhlasim, ze ovladat 3D hry skrze displej neni ono. A i kdyz jsem mel 4.3″ ZTE Skate, tak hrat Quake3 arena pres displej proste nebylo ono.

No, cítím se trochu podveden. Hru jsem si kupoval, stála asi 20 korun, ale tak sem si řekl podpořím je. Teď je to zadarmo a za další obsah bych měl ještě platit?

Čudujem sa, že na mojom čínskom tablete, za ktorý som vysolil 100€ to ide bez jediného zaseknutia. Klobúk dolu za odladenie. Je to celkom príjemná hra, v ktorej samozrejme dominuje grafika ale rovnako zle na tom nie je ani ovládanie, ktoré mi v žiadnom momente zásadne nevadilo.

Aj tak by som však za niečo takéto neplatil. Jediná hra, za ktorú som na androide bol ochotný zaplatiť, bol Tripple Town. Jednoduchá logická hra, ktorá každým spustením baví viac. Túto FPSku si človek odohrá a buď ju vymaže alebo si ju nechá aby sa pochválil kamarátom, že jeho smartphone/tablet zvládne aj niečo takéto.

Mám HTC Desire Z, což spadá do nově podporovaných mobilů. Mám přehranou ROM a nataktovaný procesor na 1,1GHz. Přesto se mi tahle hra sekala. Zkusil jsem to ještě zvednout na 1,4GHz a to už bylo v pohodě. Navíc mi hra i padala. Určitě to je skvělá hra, ale na mém malém displeji se to dost špatně ovládá.

tak jo a těm co si jí koupili tak dají aspon peníze do hry?! nebo jak…?

Jakub Pustina

22. 7. 2012, 0:29

hm a já si jí před 2 týdny koupil, další důvod za aplikace neplatit

Na Android si jí přece stejně lidi ukradli, tak co…

Merediction

20. 7. 2012, 23:41

Jakub Švec: God bless android :-D

Jakub Švec

20. 7. 2012, 21:22

Po prechodu na jelly bean a preinstalaci jsem o vsechno prisel, hra je sice ted zdarma, ale ja si ji koupil a utratil jsem v ni svoje penize a ted je vsechno pryc, co to ma sakra bejt?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat