Applu unikl přední panel iPhonu 5, opět?

Applu unikl přední panel iPhonu 5, opět?
2012-07-07T12:52:15+02:00
• 7. 7. 2012
15

U kalifornského Applu to opět vypadá na pěkný poprask, prozatím snad neexistuje žádná generace iPhonu, která by nebyla předem prozrazena nebo stoprocentně utajena. V těchto dnech se totiž objevil na jednom čínském webu přední panel chystaného iPhonu 5, ze kterého lze vyčíst, co na podzim firma předvede svým jablečným zákazníkům!

Přední panel nadcházejícího iPhonu 5 na níže přiložené fotografii napovídá, že Apple se bude chtít pochlubit s o něco větší displejem. Mluví se o 30% nárůstu oproti nynějšímu iPhonu 4S. Dotykové senzory mají být součástí LCD a také se má snížit počet vrstev na displeji, což by mělo zapříčinit ztenčení celého těla.

Samotná fotografie pochází z řetězu dodavatelských zdrojů a záleží jen na každém z nás, či to budeme brát jako selhání jedince nebo pouhou snahu o vyvolání spekulací. A na závěr snad plyne pro celou společnost Apple ponaučení, které by si mohli vzít od svého největšího konkurenta. Samsungu se totiž podařilo utajit Galaxy S3 až do poslední chvíle.

Zdroj:MyDrivers.com, Techradar.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Ja osobne na iphone kaslu,jako nemuzu rict ze by to nebyl dobrej phone.ale rozhodne co muzu rict,je fakt ze jsou za tu cenu daleko lepsi smartphony,nez je iphone. Ja jsem fanda SONY, Takze nejaka ta Xperia je pro me nej. Ale taky se mi docela libí galaxy s2-3. Jsou to povedeny telefony..

Jak tu všichni známe apple, vyrukuje s něčím šokujícím, co do té doby nikde nikdy nebylo a co už tu bylo stokrát…ne vážně, vyjdou s něčím přelomovým…třeba displejem o velikosti 3,69999″ nebo 4,1″ hlavně aby byly iphony „unikátní“

Freddy: Tou první větou myslíš Galaxy S nadšence?

freddy158158

7. 7. 2012, 22:28

jenomze to tak je…co se jim naserviruje,to berou z jasotem a nic jineho si nepripousti…viz ta vaha a rozmery.nechteji mit padlo,ale konkurence do tech rozmeru nacpe cca 4″ a jeste s mensi vahou…oni ale obhajuji „jen“ 3,5″ display.to,ze je vsazen do krabice od bot,se uz pomiji ;)
jsou tu i jine „omezeni“ ktere je proste pro ostatni sklicujici… ;)

Smutne, ze to vsechno vidis tak jednostranne.

freddy158158

7. 7. 2012, 21:17

Lumcak02: ja proti jablku nic nemam,ale proti tupým jablečnákum všechno :XD

freddy158158: Je pravda, že většinu věcí který Apple udělá jsou prostě dobrý, tak nemá cenu se vztekat, že to udělal špatně. Většinou lidi, který chtěj Apple výrobky jsou smířený s tím, že prostě nebudou mít paměťovky a nebudou si moct poslat obrázek přes BT. Jinak se zkuste zamyslet, co Apple nějak zkazil jeho evolucí? Opravdu tam zatím není nic na co by se dalo nadávat. Teda kromě jejich map, který zatím nejsou nic moc no, ale na ty se nadává.
Jinak s tím pádlem to je pravda, mám starýho iP 3Gs a vzal jsem si do ruky před půl rokem SGS II a to je fakt hrozně velkej telefon :D to stejné asi dva týdny zpátky SGS III a to už je fakt oproti mýmu 3Gs šíleně velkej telefon :D nějakou 3,7 možná 4″ bych zvládnul:) rozměr třeba Lumie mi přijde naprosto akorát do ruky. Těžší bude to udělat v poměru 3:2

Vyborne takze displej se nam zvetsi z 3.5 na 3.6

freddy158158

7. 7. 2012, 19:34

pubertak seš sám…jen se koukni na jakékoli vlákno o jablku :P .. co vam jablko naservíruje je nejlepší a nikdÿ předtím to tu nebylo :)
ja zase miluji ta řeči jablkářu,že nechtějí „pádlo“ a přitom je momentální jablko velké,těžké s pidi displejem :D …

Aby ses neposral.

Autor je neobjektivní dement – soudě podle poslední věty. ;)
freddy158158> Mobil si zachová stejné rozměry, jako měl doposud, jenom se mu zvětší display :) (soudě podle spekulací, zatím nic není jisté), tudíž tvoje pubertální, nemístné výrazy si můžeš nechat pro sebe.

nemá náhodou Apple patentovaný velký displej?

Kdo tvrdi, ze je nechce? Mas ty lidi spocitane (vsech nejakych 250mil?), ze tohle muzes tvrdit? Kdyz ho udelaji vetsi, co asi lidem zbyde, kdyz Apple vice druhu nenabizi a oni nechteji menit ekosystem, ktery maji radi a je pro ne lepsi nez konkurence?

Miluji ty famy, kdy nekdo nekde cetl, ze nekdo nekdy napsal, ze vetsi displej nechce. Pak to rypalove jako ty predkladaji a cpou ostatnim, jako jasnou vec pro vsechny uzivatele.

freddy158158

7. 7. 2012, 14:48

vždyt jablkaři nechtějí pádlo :P .. to musí bejt fejk :D

Bez te posledni vety, to byste nebyli vy :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat