iPad 3. generace podrobně video

iPad 3. generace podrobně [video]
2012-04-10T11:58:42+02:00
• 10. 4. 2012
9

Už jsme Vám předložili článek o tom, jak se na nový iPad dívá androiďák. Dnes tu máme druhou stranu barikády – fanoušek a uživatel zařízení Apple Michal Král si vyzkoušel iPad 3. generace a natočil o tom vyčepávající video.

Jak je to s hmotností? Co přehřívání? Je displej skutečně tak úžasný? Odpovědi na tyto a mnohé další otázky naleznete ve videu, které pro Vás Michal Král připravil. Pokud byste rádi srovnali oba pohledy na iPad, následujte odkaz na článek Nový iPad a iOS z hlediska „androiďáka“.

Představené zařízení můžete zakoupit například u iTouch Apple Premium Reseller ve Zlíně.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Michal Král

Kameraman, grafik a fotograf na volnoběžce. U nás se především stará o YouTube kanál, kde jste jej mohli vidět v pořadech jako NaDotek nebo Live.

Komentáře

Ještě doplním předchozí komentář, co jsem psal. To zahřívání pěkně popsal Michal… zkuste si to. Měl jsem z toho obavy a jako dosavadní androiďák bych do toho bez vyzkoušení nešel. Já na tom sice nehraju žádný superhry, ale podle mě to teplo není nepříjemný, v obalu bude zřejmě ještě menší.

anonymousCZ

11. 4. 2012, 8:35

chlumik: ja na modelu bez 4G nemel s citlivosti WIFI zadny problem. Subjektivne jsem se pripojil uplne na stejnych mistech jako s iphohem, kde obe zarizeni mely jednu jedinou carku (WIFI router byl ve druhem patre v rodinnem dome, vzadu), pripojoval jsem se o dve patra nize a u predniho vchodu.

Michal Král

10. 4. 2012, 22:36

Se Samsungem to je samozřejmě nadsázka a rozvedení jednoho vtipu, který určitou dobu koloval po sociálních sítích, i když je i soudně prokázáno že kopírují určité modely jako přes kopírák. Stále je však dobře, že tu konkurence je a dost velká, nejen ze strany Samsungu. Soudní spory o patenty jsou již ovšem docela přehnané z obou stran, ale nejen těchto dvou společností samozřejmě.

Zahřívání, to bude složité ale fyzice neporučíme, jen se jí výrobci šikovně snaží potlačit. Vyšší výkon a vyšší počet jader, logicky musí vyzařovat mnohem více tepla. Opravdu někteří blogeři objevili Ameriku. Nenarážím na čtenáře v této diskuzi, ale na obecně světová média. Mě to přišlo více nepříjemné jedině za teplejšího počasí např. v autobuse, kdy se mi trochu více potili ruce, nic zásadního to proboha, ale opravdu nebylo ;) Navíc počkejme si jak zareaguje konkurence. Nasadí plastová záda, (teplo-vodící) hliník, nebo úplně jiný materiál, či to nebude znát? Zatím jsou na tom se zahříváním logicky podobně. Jak to vypadá ani nejbližší budoucnost nezařídí revoluci, každopádně velký detail z videa zdůrazním, kašlete na tabulky a vezměte si ho do ruky. Jedině tak si můžete udělat nejlepší obrázek.

Teď bych ještě rád odpověděl na ne příliš konkrétní dotaz ohledně Wi-Fi. Osobně jsem s testovaným kouskem absolutně žádné problémy nezaznamenal a když tak se jednalo jen o výpadek samotného vysílače signálu. S iPadem jsem tedy problém neměl.

Ostatním děkuji za zajímavá doplnění nejen zde, ale i na Google+ webu.

Mě by třeba zajímalo jak to má ipad s wi-fi nezaznamenal autor nějaké problémy?

anonymousCZ

10. 4. 2012, 21:06

„Tablet hřeje a nejde to omluvit tím, že se zahřívá a ne přehřívá“

LOL. Soucasne android tablety hreji vice nez ipad 3.

„Jenže víte co je na tom ironie? Samsung to na vánoce zkopíruje s plastovými zády a stejnou chybou a bude to ještě horší.“

WTF? Jak muze kopirovat neco, co uz davno existuje? Jen se o tom nemluvi?

S tímto videopohledem nemohu souhlasit. Omlouvat fakta tím, že to není tak hrozivý nelze. Tablet hřeje a nejde to omluvit tím, že se zahřívá a ne přehřívá. Pokud se tablet dostane na hodnotu vyšší než je uvedena výrobcem, tak se PŘEHŘÍVÁ. Nelze absolutně mluvit o objektivnosti, protože se jedná o názor uživatele iPhonu a iPadu na produkt společnosti apple. Předchozí recenze byl názor androiďáka na iPad. A po shlédnutí G+ už objektivnost vzala vůči android tabletům za své. Dovolím si citovat:
„Apple má ode mne již druhý šrám na svém jablku… tohle je prostě průser stejně jako antennagate.
Jenže víte co je na tom ironie? Samsung to na vánoce zkopíruje s plastovými zády a stejnou chybou a bude to ještě horší. Přinejmenším stejné. Stejně jako problém antén u ostatních mobilních výrobců, tohle bude taky všude. FAIL!“

Kopnutí si do samsungu mluví samo za sebe.

Dokoukal sem to do konce…, btw su s iOS začátečník. Nicméně koupil sem si to ne jako pracovní nástroj, ale spíš na tu konzumaci, na web, fotky, videa, sociální sítě… Za mě taky… NTB nahradit nedokáže ale je furt po ruce, takže na přečtení zpráv, tweetů, kouknout na nový drby na FCB a odpovědět na mail Rozhodně OK. A jaxem si myslel, že mě novej displej neuchvátí tak to byl jeden z hlavních důvodů, když si otevřete web, kde jsou i malý písmenka tak to je sakra rozdíl oproti tabletům co jsou na trhu. Nicméně systém iOS postrádá jakoukoliv pořádnou práci se soubory. Než sem tohle pochopil jak to funguje tak to mi teda dalo. Nicméně doporučuju.

Na to jak mlade vypadas, mluvis opravdu dobre. Jen se zamer na svoji mimiku. Staci vypnout zvuk u videa a sledovat tvoji rec tela. Da se z toho dobre naucit, co a kde delas za chyby.

Jinak diky za video.

V první řadě super video a postřehy, jen tak dál. Ostatně jich taky pár mam, především k tomu, jestli tohle zařízení nebo jakýkoli jiný tablet dokáže nahradit notebook. Ten aktivně používam hlavně kvůli škole, kde teda s wifinou problém neni :) První věc – potřebuju hw klávesnici, další je místo na úložišti (momentálně mam využito něco kolem 170GB a fakt netušim co bych měl vymazat, takže 64GB verze iPadu za 20 tisíc mě fakt neláká). Potřebuju taky někam natáhnout fotky z foťáku a případně si dobít mobil přes USB, takže problém s konektorama. CD/DVD bohužel ještě zcela nevymřely, takže další nedostatek. Fotoaparát na tabletu? Viděl jsem jednou někoho fotit na ulici tabletem a vypadalo to dost vtipně :) V neposlední řadě jsou to již zmíněné aplikace a cena. Za mě teda klasický notebook nahradit nedokáže. Omlouvam se za rozsáhlý komentář, ale popravdě mam docela problém s využitím tabletu jako takového a dodnes nevim, pro koho má být přesně určen. Na jedný straně mam kompaktní zařízení s internetem, který mam furt u sebe a jmenuje se smartphone a na straně druhý přenosný PC pro práci. Mezi těmito dvěma moc místa nevidim, nicméně jsou lidi, co to používaj, tak asi ví k čemu. Jinak když už tablet, tak určitě zajímavá mašinka ;)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat