CEO HTC: Konkurence je silná a útočí “jadernými zbraněmi”

CEO HTC: Konkurence je silná a útočí “jadernými zbraněmi”
2012-01-16T22:15:52+02:00
• 16. 1. 2012

Na firemní akci společnosti HTC na konci minulého roku promluvil i CEO společnosti, Peter Chou. Kromě jiného ve svém proslovu zmínil i to, jak vnímá konkurenci.

“Konkurence je pro nás prospěšná. Pomáhá nám být lepšími, rychlejšími a silnějšími. A my budeme silnější, protože naše konkurence silná je.”

“Útočí na nás (“konkurence” pozn. red.) nukleárními zbraněmi. Avšak HTC je výborný tým a silná armáda. Dobrý voják se bitvy nebojí. Nebudeme slevovat ze svých plánů a inovací. Chystáme se udělat naše velké nápady a vize ještě většími.”

Pojem “nukleární válka” poprvé zazněl z úst Steva Jobse, který jí vyhlásil systému Android. Nyní Chou high-end zařízení konkurenčního Applu a Samsungu označil za “nukleární zbraně”. Podle jeho slov čeká HTC reorganizace v návaznosti na pokles tržeb posledním období.

Zdá se, že si Peter Chou uvědomuje, že v současné době HTC na konkurenci trochu ztrácí. Pokud si to CEO a následně jeho firma opravdu připouští, je to pro HTC jen dobře a my můžeme očekávat, že si pro nás HTC na veletrh MWC v Barceloně připraví něco extra.

Ostatně je vidět, že je pořád schopno produkovat technologicky inovativní produkty. Příkladem budiž na CES představený HTC Titan II, který jako první telefon přináší 16 MP fotoaparát.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat