Samsung vyhlásil soutěž pro Bada vývojáře

Samsung vyhlásil soutěž pro Bada vývojáře
2011-10-24T20:39:59+02:00
• 24. 10. 2011

Samsung dnes vyhlásil celosvětovou soutěž určenou pro vývojáře, kteří se věnují tvorbě aplikací pro mobilní operační systém Bada 2.0. Nejlepší vývojáři budou odměněni peněžní odměnou 100 000 dolarů. Celková suma, kterou Samsung vývojářům během soutěže Bada 2.0 Power App Race rozdá, je tedy 1 milion dolarů.

clip_image002[7]

Zmíněnou soutěž Samsung pořádá jíž druhým rokem. Jejím cílem je zvětšit zájem a motivaci vývojářů o mobilní systém Bada.

Teď už ale k samotné soutěži. Jak už bylo řečeno, Samsung rozdá deseti nejúspěšnějším vývojářům po 100 000 dolarech. Výherci soutěže nebudou určeni odbornou porotou, ale do vítězné skupiny se zařadí ti autoři, jejichž aplikace jako první dosáhnou 100 000 stažení ze Samsung Apps.

bada

Kromě peněžní odměny čekají vítěze i bonusy v podobě zvláštní propagace jeho aplikace na Samsung Apps. Na závěr jen dodám, že se akce může zúčastnit každý, kdo se zaregistruje na webových stránkách soutěže s tím, že uzávěrka proběhne 31. prosince letošního roku. Počet zaslaných aplikací není nijak omezen.

Více informací o soutěži naleznete na internetových stránkách určených pro Bada vývojáře.

Zdroj: Samsung

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat