První Nokia s WP7 už na konci roku

První Nokia s WP7 už na konci roku
2011-09-15T00:01:23+02:00
• 15. 9. 2011

Nedávno jsme Vás informovali o uniklé fotografii připravované Nokie 703 se systémem WP7 Mango. Podle rozhovoru, který nyní poskytl Stephen Elop, to vypadá, že představení prvního přístroje s WP7 od této společnosti by mohlo proběhnout ještě ve čtvrtém čtvrtletí tohoto roku.

nokia703

Informace, které se nedávno objevily, naznačovaly, že první WP7 přístroj tohoto finského výrobce by mohl nabrat zpoždění a zmeškat tak předvánoční trh. Tuto informaci uvedla Nokia přímo na svém oficiálním Twitter účtu. Takové zpoždění by však mohlo mít vážné důsledky a tak zřejmě Nokia celý proces urychlila. Nasvědčuje tomu prohlášení šéfa této finské společnosti. Hned na začátku rozhovoru Elop uvedl, že by chtěla Nokia uvést první smartphone postavený na této platformě ještě v posledním čtvrtletí letošního roku.

Otázkou však zůstává, jestli bude ještě před Vánocemi nový přístroj dostupný i u nás. Vzhledem k tomu, že nevíme, jestli bude Česká republika v první vlně zemí, které WP7 Nokie dostanou, může se stát, že bychom museli čekat až na začátek roku 2012.

Celé video s rozhovorem si můžete prohlédnout zde:

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat